Igyekszem mindig válaszolni a kérdésekre, újra és újra feltenni a blogra a recepteket, illetve újabbakat, mit, hogyan, mivel készítsünk, mégis sokszor kapom meg szinte ugyanazokat a kérdéseket. És ezek a kérdések lehet azokban is felmerülnek, akik nem kérdeztek eddig… de ott lappang bennük is.
Ilyen és ehhez hasonló kérdések, mint pl:
„Hogyan készül a zabtej? Miért kell beáztatni? Egyáltalán a zabot, mint gabonaszemet, vagy a zabpelyhet áztassuk be?”
„Ha valaki nem iszik vagy ihat tejet, attól még a joghurt, kefir engedélyezett?”
„Miért kell lehámozni az almát reszelés előtt?”
„Meddig kell beáztatni bizonyos magokat csíráztatásnál?”
„Miért nem sikerül a csíráztatás otthon?”
„Hogyan csíráztassunk búzafüvet”
„Hogyan helyettesíthetném a húsokat, tejterméket, kenyeret, tojást?”
„Miért nem jó a tej vagy a tojás?”
„Miért kellene, hogy legalább 70 – 80 %-ban élőt együnk, és ne főttet? Egyáltalán mi a baj főttel? ”
„Mi az az élő, nyers táplálkozás?”
„A blogon főzzük az ételeket?”
„Hogyan készíthetnénk sajtot, túrót, tejet, tejfölt, joghurtot, fasírozottakat és finom magyaros ízeket?”
„Hogyan lehet egészségesen, sütés nélkül tortákat, sütiket készíteni?”
„Mit lehet megtanulni a tanfolyamon, ha ez az egész csak zöldségevésből áll?!”
„Miért lenne jó nekem és a családomnak a vegán étkezés?”
„Befolyásolja az étkezés a spirituális fejlődésemet?” A gondolkozásomat? Az életfelfogásomat?”
„Miért kell beáztatni a magokat evés előtt?”
„Milyen gépeket szerezzek be?”
„Hogyan készülnek a zöldlevek?”
„Miért veszélyes anyag a cukor?”
„Ha eszem halat és kevés csirkét, vegetáriánus vagyok?”
„Mi a különbség a vegetáriánus és a vega között?”
„Ártalmas lehet-e a vegán étkezés?”
„Kisgyermekeknek lehet így étkezni?”
„Van olyan, aki már régóta így étkezik?”
„Hogyan böjtöljünk helyesen?”
„Hogyan vegyük fel az energiát?”
„Mennyi energiát adnak a növények?”
„Mennyire intelligensek a növények?”
„Milyen gyümölcsben, zöldségben, milyen vitamin és ásványi anyag van?”
„Mik azok az enzimek?”
„Hogyan pótolhatnám a fehérjéket?”
„Van-e orvosi kutatás, alátámasztás, bizonyíték a háttérben?”
„Gyógyítanak az élő ételek?”
És még milliónyi hasonló kérdés kerül hozzám nap, mint nap. Igyekszem válaszolni, de mindig leírom, hogy pontosan ezért van a vegán tanfolyam, és a blog, ezért hoztuk létre. Mert mindenki azt hiszi, mindent tud, aztán meg alapvető dolgokat félreért.
Továbbra is szívesen válaszolok, röviden e-mailben és Facebookon.
De felhívnám minden kedves olvasóm figyelmét, hogy ha ennyi zűr-zavaros alapkérdés van, akkor komolyan gondolkozzon el a vegán tanfolyam elvégzésén.
Annyi minden a helyére kerül! Egy évig készült, felmerülő kérdések alapján, és ha a 10. hónap végére még is lenne kérdés, akkor nagyon szívesen válaszolok rá.
A MÁJUSI VEGÁN TANFOLYAM
elérhető 2500 és 3000 Ft-os áron
elérhető 2500 és 3000 Ft-os áron
Részletek a Vegán tanfolyamra kattintva!
Jelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu címen „Vegán Tanfolyam” jeligével!
Jelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu címen „Vegán Tanfolyam” jeligével!
Ha változtatni kívánsz az egészségeden, vagy tudatosabban kívánsz élni, vagy azok közé tartozol, akik nem ehetnek meg akármit, mert cukorbeteg, liszt érzékeny, allergiás, elhízott, ízületi fájdalmai vannak, Candidás, daganatos, szívproblémái vannak, vagy egyéb más betegség, akkor válaszd a nyers vegán életmódot!
Finom ízletes falatokkal, rakott ételekkel, fasírozottakkal, sütikkel, tortákkal, keserű lemondások nélkül, magyaros ízekkel!
Továbbra is várlak a blogon!
Szeretettel: Szaffina
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Oszd meg a Facebookon
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése