Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul

Vegán tanfolyamunk MOST egy csomagban, 40 % kedvezménnyel rendelhető meg!


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2018. május 10., csütörtök

Energetizált víz

Energetizált víz

Türkiz kővel. Gyógyító, védelmező kő, torokcsakra erősítésére jó talizmán. Beszédkészség, torok, pajzsmirigy egyensúlyra, ízületi gyulladásra. Segíti a zsírégetést. Erősíti a májat, keringést, szemeket. Erős kő. Az ég, a föld és a víz energiáját hordozza magában. Belső békét, meditációt segíti és az intuíciót.
Energetizálhatjuk a vizet különböző gyógyító, erősítő, szerető szavakkal, vagy angyal nevekkel is. Hold energiájával is!

„A testünk egy élő kristály. Elektromágneses energiát tárolunk magunkban. Tudjuk fogadni, tárolni, és továbbadni az elektromágneses energiát.” Dr. Norman Shealy

Vagyis… minden gondolatod teremtőerejű, legfőképp, amihez erős vágyat és érzéseket társítasz. Minden fókuszált összpontosított gondolatod elindul, útra kél, hogy megteremtődjön. Üzeneteket tudunk egymásnak küldeni a távolba, gondolatokat, érzéseket, jókívánságokat, áldást, és hálát. Minden növény és állat is létező, élő, feléjük is küldhetsz energiát. Minden gondolatoddal teremtesz! Élő kristály vagy! Rezegj hát csupa szeretettel és jósággal! Áraszd be magadba a fényt!

Nagy Szaffina életmód tanácsadó, író

http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/2015/05/dehidratacio.html

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!