Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2018. szeptember 3., hétfő

Gyors Egyszerű Nyers Vegán ételek 1. kötet


Gyors Egyszerű Nyers Vegán ételek Szaffina Fűszerkonyhájából 🤩 🥦 🥦
Receptes könyvem

• Gyors, egészséges ételeket tanulsz meg elkészíteni
• Több szabadidőt marad, mert ezen információk alkalmazásával kevesebb időt fogsz eltölteni a konyhában
• Kevesebbet kell majd mosogatnod
• Egészségesebb, fittebb és kiegyensúlyozottabb leszel mivel az élő ételek regenerálják testedet
Úgy érzed mintha megfiatalodtál volna, mivel az enzimek csodát művelnek a sejtjeiddel
Nem kell lemondanod semmiről, megmutatom mit – mivel helyettesíthetsz
• Igazi magyaros, pikáns, élő ételeid leveszik a lábáról az ismerőseidet

Csak pár recept a könyvből: Töltött káposzta, rakott kel, rakott brokkoli, citrom torta, csokoládé torta, csíra gombóc, adzuki bab főzelék, nyers rizs, nyers lecsó, növényi tej, növényi tejföl, havas hegycsúcs, szilvás gombóc, töltött gomba és töltött paradicsom és egyéb más nyers vegán finomságok, csíraételek, édességek.

Jártál már úgy, hogy …..
• Szerencsétlennek érezted magad, és kapartad volna a falat az éhségtől?
• Kiakadtál azon, hogy nem ehetsz meg akármit, sőt változtatnod kellett az étkezéseden? (mert pl: cukorbeteg, lisztérzékeny, túlsúlyos, allergiás, daganatos lettél?)
• És nem tudtál hova fordulni … és nem tudtad mit is ehetnél már … és hol vannak azok a finom, régi ízek?
• Elment már a kedved az egésztől? Hogy „mit főzzek vacsorára”, hogy „mit egyek, ami nem hizlal”, hogy” hogy készítsd el nyersen ételeidet”? Eleged van már?

Nézzük mit mondtak, azok akik már olvasták a könyvet:

"Örömmel olvastam, hogy megjelent az újabb receptes könyved! A legegyszerűbb, és a legjobban a magyar konyhához hasonló élő ételeket Te készíted. Remélem, hogy a sok édesség mellett sok töltött káposztához hasonló finomság is található benne. 3 könyvet szeretnék, ha lehet. További jó munkát kívánok Neked, az a mi örömünkre is szolgál! Remélem jól vagytok! Szép napot Nektek. ”

Jámbor Szilvi

„Ma megcsináltam az első vegán ebédemet a receptes könyved segítségével. Az uborkalevest és az élő rizst készítettem el, szerintem 20 perc alatt a mosogatással is végeztem. Megdöbbentem az eredménytől, mivel mindegyik nagyon ízlett, és ráadásul jól is laktam. Most megpróbálom majd a hús helyett fogyasztható fogásokat.”

Anikó Veitné Molnár

Kívántál már meg valamit, úgy igazán, de nem kaphattad meg? Mert elérhetetlennek érezted, mert máshol láttad, más csinálta… Milyen érzés lenne, ha a következő vacsorát, már nyersen, egészségesen, de magyarosan tudnád feltálalni? Örülnél neki?

Most ez számodra is elérhető! Cselekedj most! Ez a receptes könyv éppen Neked íródott! Minél hamarabb cselekedsz, annál hamarabb érezheted az „új” ételkészítés örömeit, lemondások nélkül! Rendeld meg még ma! Vegán Tanfolyamosoknak (most induló) INGYENES! Kérlek privátban rendelj (nagy.szaffina(kukac)gmail.com), weboldalunk fejlesztés alatt, köszönöm! Csak online kapható! 1990 Ft.

Vegán Tanfolyam:


 Nagy Szaffina 🌀 Spirituális életmód tanácsadó, író



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!