Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


Hírlevél

Hírlevél feliratkozásnál:

A weboldal termék oldalai alján található megrendelő űrlap kitöltésével, regisztráció nélkül feladhatod rendelésedet. Ebben az esetben azonnal kapsz egy visszaigazoló levelet a vásárlásról, és az ASZF-ben (a megrendelések feldolgozásában) leírtak szerint, a befizetést megérkezését követően teljesítjük a megrendelésedet.


Kérlek, hogy lehetőleg a nagyobb email szolgáltatóknál lévő email címedet használd (gmail, yahoo) – a kisebb email szolgáltatók (freemail, citromail, vipmail, indamail, chello, …) esetén a rossz spamszűrő sokszor kiszűri még a fontos leveleket is… azaz a leveleimet nem, vagy csak véletlenszerűen fogod megkapni.

Freemail vagy vipmail címmel regisztráló olvasóknak nem mennek ki a hírleveleink! Ezekkel kérlek, ne regisztrálj! Köszönöm.

Jobb, ha létrehozol magadnak egy megbízható, gmailes postafiókot a www.gmail.com -on (2 perc alatt elkészülsz vele), és azzal iratkozol fel. Meglátod, meg fogod szeretni sokféle kiegészítő szolgáltatása miatt is…


Jó böngészést és rendelést kívánunk!
"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!