Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


Ajándékok

Az alábbi ajándékokat e-mailben küldjük el részedre: 2 db e-book - C-vitamin - és Vegán Paradicsomos receptek címmel, közel 2 órányi videót megdöbbentő tényekkel az élő ételek gyógyító erejéről, és Varázstea receptet (nincs több megfázás).

Ha szeretnéd őket írj a szaffina(kukac)citromail.hu címre „Kerem az Ajandekokat” jeligével!

Kérlek, hogy lehetőleg a nagyobb email szolgáltatóknál lévő email címedet használd (gmail, yahoo) – a kisebb email szolgáltatók (freemail, citromail, vipmail, indamail, chello, …) esetén a rossz spamszűrő sokszor kiszűri még a fontos leveleket is… azaz a leveleimet nem, vagy csak véletlenszerűen fogod megkapni.

Freemail vagy vipmail címmel regisztráló olvasóknak nem mennek ki a hírleveleink! Ezekkel kérlek, ne regisztrálj! Köszönöm.

Jobb, ha létrehozol magadnak egy megbízható, gmailes postafiókot a www.gmail.com -on (2 perc alatt elkészülsz vele), és azzal iratkozol fel. Meglátod, meg fogod szeretni sokféle kiegészítő szolgáltatása miatt is…


Jó böngészést és rendelést kívánunk!


A C-vitamin könyvemet elérhetővé teszem minden Hírlevél feliratkozóm számára, MOST INGYENESEN!
Rövid, tömör, és aktuális témába vágó! A C-vitaminról írok, hatásáról, és amit róla érdemes tudni!

Honnan ered a C-vitamin és miért éppen aszkorbinsav a tudományos elnevezése?

Miért jó számunkra, miért szükséges?

Valójában mennyire van szüksége a szervezetnek? És miben található meg természetes formában?

Mind ezekre választ kaphatunk a könyvből.

A C-vitamin könyvemet elérhetővé teszem minden Hírlevél feliratkozóm számára, MOST INGYENESEN!

Részletek a könyvből:

„ A könyvben egy csokorba gyűjtöttem mind azon ismereteimet, amit tanultam, és tudok az aszkorbinsavról, nevezetesen a C-vitaminról. Több olvasóm is érdeklődött az adott téma iránt, így jött létre ez a kis könyv, amit most ”virtuális kezedben” tartasz. ” 

„ Az ismert tavaszi fáradság, vagy az őszi, téli megfázások idején érdemes jobban odafigyelni szervezetünk jelzéseire, és olyan ételek enni, amelyben jelentősen van C-vitamin. Ezek elkerülhetőek, ha szervezetünkben sem hiány, sem túltengés nincsen. ” 

„ Azt tudni kell, hogy sokat romlott a minősége a levegőnek, a földnek, a vizeknek, szennyezettebbé vált az emberi gyarlóságtól. Kutatások bizonyították, hogy a 80-as vagy az előtti években, a zöldségekben, gyümölcsökben jóval több ásványi anyag, vitamin volt található, mint napjainkban. Pl: egy sárgarépa adott x mennyiségű vitamint, ásványt, ma ezt közel 100 répával tudod elérni. Ha pl: egy zöldség, vagy gyümölcs összesített ásványi anyag tartalma 400 mg volt, az ma közel 70 mg csupán. ” 

„ Óriási tévedés azt hinni, hogy egy jó kis házi készítésű bicske lekvár, vagy télire eltett kompótok, fagyasztott gyümölcsök, konzervek, főzelékek, párolt zöldségek, sütött ételek tartalmaznak elegendő mennyiségű C-vitamint. ” 

Ajánlom sok szeretettel minden Kedves Olvasómnak! 


Ha szeretnéd tovább hallgatni. Iratkozz fel Hírlevelünkre és elküldöm a második rész elérhetőségét!


Élő ételes előadásom a Talindörögdi templomban

"Nagyon szépen köszönöm, megörültem, mert különben nem jutnák ilyen sok és hasznos információhoz,még egyszer nagyon hálás vagyok." Márta Siková

„Most néztem meg a videót és csodálatos volt. Nagyon-nagyon tetszett,biztos vagyok benne,hogy többször is megnézem,sok mindenben igazoltál,ami ezidáig csak a fejemben volt és jó látni,hogy milyen sugárzó személyiség vagy. KÖSZÖNÖM :) Remélem egyszer személyesen is találkozunk. Addig is kívánok neked sok-sok követőt , boldogságot ,sikert és nem utolsó sorban egészséget. További szép estét:)" Üdvözlettel:Pusztai Eszter

Ha szeretnéd tovább hallgatni. Iratkozz fel Hírlevelünkre és elküldöm a második rész elérhetőségét!

Nagy Szaffina élő ételes előadása 2.
Nagy Szaffina: Élő ételek előadása 2. Balatonalmádiban

A napsütéses napok után újra hideg, borongós napok köszöntenek be.

Ebben az időszakban hajlamosak vagyunk a megfázásra, főleg ha a cseles időjárás megtéveszt minket és szabadabban öltözködünk.

Fokozottabban figyeljünk testünk jelzéseire és még több mennyiségben vigyünk be vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, nyers, élő növényekkel.

Finom nyers vegán paradicsomos recepteket osztok meg E-bookban. Szaffina 5.-dik ajándéka.
INGYENESEN letölthető E-book, iratkozz fel!
 
Paradicsom szezonban vagyunk javából! Finom nyers vegán paradicsomos recepteket osztok meg e-bookban. A meglévő feliratkozóink is automatikusan megkapják a link elérhetőségét hírlevélben! 

Kedves Olvasóm! 

Az alábbi receptek nyersen készültek, vegán szempontok alapján, az egészség jegyében. Ezért is különlegesek. Az enzim tartalom a nyers zöldségekben és gyümölcsökben marad meg, ezért nem tesszük ki őket magas hőhatásnak. A receptek egyszerűen elkészíthetőek, gyorsak, és ha megfelelő finom paradicsom az alapanyag, akkor tuti a siker a konyhában! 

Mindannyian ismerjük a lecsót, a paradicsomlevest, a pizzát, vagy a ketchupot, ám azt már kevésbé, hogy vajon ezek az ételek, ezek az ízek, milyenek lehetnek nyersen, valódi ízükben tálalva, és nem feldolgozva, megfőzve? Ezért is különleges az a pár recept, amit most szeretettel átadok Neked! Készítsd el családodnak, és élvezzétek a finom nyers, élő, vegán, egészséges ételeket! Védd ezzel is egészségedet, testedet, és szeretteidet!
Szeretettel: Szaffina

A Szaffina Fűszerkonyha szerzője
 
Tehát ha feliratkozol 5 legyet ütsz 1 csapásra ; )

Elküldöm a C-vitamin - és Vegán Paradicsomos receptek könyvemet, az élő ételes előadásom 2.-dik részét, közel 2 órányi videót megdöbbentő tényekkel az élő ételek gyógyító erejéről, a Balatonalmádiban készült legújabb előadásom videóját, Varázstea receptjét (nincs több megfázás), Neked és családod számára.Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Oszd meg a Facebookon
"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!