Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


ProgramajánlóÉlő ételkészítő foglalkozás - 2012.október.27. Németbánya

Kattints IDE  a plakát nagyításáért és megtudod, milyen ételeket készítünk el együtt!

X. Csesznek – Veszprémi Túlélőverseny

Részletes programokért kattints IDE!


Őszi Natura Nap 2012. október 13., szombat 07.30 – 18.00

Veszprém, HEMO épülete


„Az Élet szép” tábor

A szórólap megtekintéséhez kattints IDE!


Plusz még egy ráadás program. 

Ez a program most kicsit másról szól, mint az egészség vagy az ételkészítés, de épp olyan fontos része az életünknek.

A jövőről szól, a Te és családod jövőjéről!„Arany a jövő záloga” – címmel tart előadást

Dr. Horváth Sándor, gazdasági szakember, a PSZÁF volt igazgatója

Norbert Thier osztrák cégtulajdonos

Turi István Team Manager

Várunk szeretettel október 16.-án, kedden, 17 órakor, Veszprémben, a Táncsics Mihály Szakközépiskola Dísztermében. (B épület)

A belépő 2500 Ft, de meghívóval INGYENES.

Hírlevél feliratkozóimnak küldök személyes meghívót a rendezvényre.

XI. Ökovásár Veszprémben


Szeptember 24.-én Veszprémben az Óváros téren szeretettel várunk mindenkit!  

Étkezési tanácsokat, regenerációs elemzést, könyvdedikálást, és sok hasznos információt kap az, aki ellátogat a standunkhoz ; )

Szeretettel várunk mindenkit!  Vegetáriánus Fesztivál 2011

XV. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL
– életmód hétvége nem csak növényevőknek –
2011. augusztus 27-28.
 
2011. augusztus 27-28-a között immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL-t, mely táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, relaxációs- és táncfoglalkozásokat, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, öko és bio szemléletű termékbemutatót kínál - nem csak vegetáriánusoknak! A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, lesz Aviva torna, arctorna, mandalafestés, gyöngyfűzés, vegetáriánus főzőverseny és számos zenei és tánc-előadás is. A fesztivált jelenlétével támogatja Harcsa Veronika, Hevesi Tamás és dr. Sütő Enikő, akik mind vegetáriánusok. A rendezvényre a belépés ingyenes!

A XV. Vegetáriánus Fesztivál augusztus 27-én, 10.00-kor egy közös, gyógyító meditációval kezdődik: Tuboly Bea tibeti hangtálakkal varázslatos zenét kelt életre, a hangzást pedig inspiráló, önmagunkat megerősítő gondolatokkal erősíti fel. A későbbiekben számos szakmai előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. Az idei év kiemelt témája a kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend, hisz többször éri az a vád a vegetáriánus táplálkozást, hogy nem teljes értékű, így hosszabb távon hiányállapotot okoz az emberi szervezetben. A rendezvény célja, hogy ezeket a tévhiteket eloszlassa, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan előzhető meg számos betegség sok zöldség és gyűmölcs fogyasztásával. Sebestyén Szilvia makrobiotikus életmódtanácsadó például a daganatos megbetegedések makrobiotikus diétával való kiegészítő kezelési lehetőségeiről beszél majd, Reisinger Orsolya védőnő a vegetáriánus táplálkozás preventív hatásait taglalja, Feketéné Bokor Katalin természetgyógyász, fitoterapeuta pedig a mozgásszervi betegségek vegetáriánus diétával való kezelési módjait ismerteti majd. Szó lesz továbá a gyümölcs és zöldségfogyasztás jótékony hatásairól, a nyers vegetáriánus életmódról és a nem megfelelően válogatott élelmiszerek kártékony hatásairól.

A Fesztivál a szakmai programok mellett számos kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget is kínál. A balett teremben, a klubszobában és az alkotó szobában óránként kezdődik jóga, relaxáció, Aviva torna, körtánc, arctorna, mandalafestés és, gyöngyfűzés, a Jóga a mindennapi életben csoport bemutatóján pedig olyan egyszerű ászanákat tanulhatnak meg a látogatók, amelyek a mindenkori egészségmegőrzésben, stresszkezelésben segítenek. A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, és a Hagyományos Kínai Orvoslás elveit követő Juglandis Egészségközpont munkatársai is a vendégek rendelkezésére állnak: egy gyors szem-, nyelv-, fül- és pulzus-diagnosztika alapján átfogó képet kaphatnak egészségi állapotukról és tanácsokat egészségük megőrzéséhez. A Juglandis Egészségközpont vezetője, Hartmann Ferenc emellett négy előadást is tart: a természetgyógyász történetéről, az állapotfelmérő módszerekről, a candida és az antioxidánsok kérdésköréről, valamint a kínai egészségfilozófia szerint ajánlott diétáról. A szombati napot Kövi Szabolcs fuvolaművész koncertje zárja, aki az Ünnep és a Himalája meditáció című legújabb albumait mutatja be. Vasárnap Túri Virág Réka (Parvati) és tanítványai tartanak klasszikus indiai táncbemutatót, illetve a júniusban kezdődött vegetáriánus főzőverseny döntőjére is a fesztivál második napján kerül majd sor. A programokat bio és öko termékek vására, ingyenes ételkóstolók, a „Hogyan készül?” standon a természetes és tudatos fogyasztói szokásokat támogató termékek bemutatója és reiki szoba teszi teljessé, a kisebb és nagyobb gyerekekkel érkező családokat pedig szoptató- és pelenkázósarok, dúlaügyelet, gyerekjátékok és zenés gyerekprogramok várják.

A rendezvényt – melyre a belépés ingyenes – az 1992-ben alapított Egészség-vár Alapítvány szervezi a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.). A teljes program: www.egeszsegvar.hu  

Bővebb információ: Tamás Dorka – m: 30-474-55-92 – tamas.dorka@chello.hu

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon  

Várunk a Művészetek Völgyében!Várunk a Művészetek Völgyében! Július 23-án 16 órakor (Taliándörögdi templomban) Élő ételek az egészségért címmel, díjtalan előadást tartunk.

Könyvdedikálás a helyszínen.

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Balaton Bajnokság 2011.07.09 Veszprém 

Kattints rá!
 
Több mint atlétika!

2011.július.9 (szombat) Veszprém, Egyetemi Stadion Wartha Vince u. 3.  
Mi is ott leszünk, lehet jönni a standunkhoz, lesznek könyvek, és lesz előadás is az élő ételek gyógyító hatásáról! Le ne maradj! Én ott leszek! És te?

Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon  

Ételkészítői tanfolyam - Május 14.

 
Május 14. (10.00 – 14.00) Vegán, élő, nyers receptek elkészítése, megismerése, megkóstolása

Ételek:
  • Zöldlé turmixolása
  • Adzuki babfőzelék
  • Rakott kel
  • Szilvás gombóc, és nudli
  • Ezeken belül magtejföl, nyers rizs, és lecsó is készül, az ételekhez.
Részvételi díj: 7500 Ft, ViP tagsági kártyával: 6000 Ft  

VIP kedvezményhez szükség van a kártya bemutatására, e-mailben pedig a VIP kártya kódját kérjük. Jegyrendelés előtt jelezze VIP tagsági kártya számát, utólag nem áll módunkban elfogadni sem módosítani.  

Helyszín: Ahimsza Jóga Központ, Veszprém, József Attila u. 9.  

Jelentkezni: május 10. lehet!  

Személyesen: Ahimsza Jóga Központ

E-mailben: szaffina@citromail.hu


Május 7-én Gizella napok 
 

14 órától 18 óráig a veszprémi Várban, a gyógyítók udvarában leszünk. 

 Ott várunk mindenkit szeretettel, táplálkozási tanácsadással!

Szombaton 14.00-18.00 óra között lesz a VEAB udvarban. 

Cím: Vár u. 37.

A székesegyháztól még feljebb, a kilátó felé, de a másik oldalon van. Egy gyönyörű udvar a helyszín, fantasztikus panorámával. Rossz idő esetén ez a program elmarad. Szombat délelőtt még írok a blogon ez ügyben!


Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
 
Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!