Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


GYIK


Többször kapom meg ugyanazokat a kérdéseket, így a legfontosabbakat összeválogattam, melyek könnyítik a blogon való eligazodásodat, és választ kapsz olyan kérdésre, ami már lehet nálad is felmerült, de eddig még nem kérdezted meg.  


Hogyan kell terméket rendelni?

  1. Mik a lerendelhető termékek?
  2. Mit tartalmaz az oktatóanyag?
  3. Hogyan kell rendelni?
  4. Mi történik a rendelés után?
  5. Külföldről hogyan tudok rendelni?
  6. Hogyan kapom meg a következő oktatóanyagot?
  7. Mikor kapom meg a következő oktatóanyagot?
  8. Pontosan mi mennyibe kerül?
  9. Hogyan lehetek én is VIP tag?
  10. Miért jó VIP tagnak lenni
Ebben a cikkben mindent leírtunk részletesen.


Mi a különbség a folyamatos és különálló tanfolyam között?

A 12 hónap ez a folyamatos! Tehát elég egyszer lerendelned az első oktatóanyagot, és automatikusan kapod a többit minden hónapban. Ezért is nincs külön minden oktatóanyag felrakva folyamatosként a webáruházban és a weboldalon a termékek menüben, csak különállóként.) Értesítő levelet kapsz tőlünk, mikor tudod fizetni, mikor van kész. Tehát nem egy összegben kell fizetned, hanem havonta. Ez így egyáltalán nem megterhelő.

De mi van akkor, ha Téged csak egy-egy rész érdekel? Akkor válaszd a különállót! Ami azt jelenti, csak azt az anyagot vásárolod meg, és kész, nincs kötelezettséged, egy évre.

További részleteket IDE kattintva olvashatsz.Olvasói kérdések és Letöltési segédlet

Kaptunk egy újabb kérdést, egy nagyon kedves olvasónktól, és azért teszem közzé, (név nélkül természetesen) mert lehet benned is felmerült. Ezenkívül mindenki nagyon lelkes, amikor megkapja a letölthető anyagot, és azonnal gombnyomás… és sajnos többen is elhibázzák, ezért ezzel kapcsolatban Karesz ír most nektek erről.  

„Kedves Szaffina! Nem azért gondolkodom a vegán receptek videós verziójának megrendelésén, mert drágának tartom,sőt, erősen hajlok arra, hogy kipróbálom, hiszen egy mozijegy ára nem nagy kockázat. Azért vannak fenntartásaim, hogy van-e nekem itthon olyan gépem, amire szükség van az aprításhoz, vagy a konyhatechnológiához, meg tudom-e vásárolni a hozzávalókat itt Nagykanizsán, ha valamelyiket ki szeretném próbálni. Az pedig nagyon rossz, ha valamit ilyen objektív okok hiánya miatt nem lehet megvalósítani. Találkoztam már a hasonló oldalakon az aszalógéppel is, úgy tűnik nekem, hogy az egy alapgép ebben a típusú konyhában, de lehet, hogy vannak még olyan eszközök, amit a reformváltással együtt célszerű beszerezni, de te biztosan tudod, hogy mi a szükséges és elégséges, hogy megfelelő minőségben követhessük a receptek megvalósításának folyamatát, mi, akik kezdők vagyunk ebben.  

Most lementettem a vegán pástétom receptjét, ezzel kapcsolatban az a kérdésem, hogy miként célszerű fogyasztani, mivel nekem a kenyér jut az eszembe, az pedig mintha már nem férne bele a vegán kategóriába.” 


Válasz:

Először is olyan ételeket készítek, ami nekünk Magyarországon is elérhető, elkészíthető. Tehát nem kell tartanod attól, hogy különleges fűszereket fogok mondani, aminek a nevét sem tudjuk kiejteni...nem hogy beszerezni...

Másodszor, az is tévhit hogy drága gépek kellenek! Legyen egy éles késed, vágódeszkád, és az alap a turmixgép. Minden gépről, elérhetőségéről, árakról, (akár 3000 Ft-tól) írtam és összeszedtem egy részletes listát, (elég hosszú és terjedelmes, érdemes megnézni) a 3.oktató anyagban. Szóval ha még ezzel kapcsolatban vannak kérdések érdemes a tanfolyamot elkezdeni inkább.

Harmadszor, nem alapgép és eszköz az aszaló. Egy ételt sem készítek a videón, sem a könyvben amihez aszaló kellene.

Tehát egyszerű összetevőkből, magyaros fűszerekből, és egyáltalán nem drága gépekkel dolgozom! Egyszerű konyhában ahogy azt láthattad. Célom az, hogy ezeket a tévhiteket eloszlassam miszerint ez drága mulatság!

Igen, kenyér nem fér bele, de ha te eszel ilyet, nem baj, mindenkinek magának kell tudnia mikor mit tud elhagyni.

Én salátával eszem az ilyen ételeket.
Letöltési segédlet:

Mikor megkapjátok az elektronikus anyagok (ételkészítő videók, e-book) letöltési linkjeit olyan lelkesek vagytok, hogy egyből megnyitjátok, és nem mentitek le az állományokat. Erre figyeljetek, mert a linkek csak egyszer használhatóak. Természetesen, ha probléma merül fel segítünk!

Amikor megérkeznek levélben a termékeink elérhetőségei a letöltési kék linkre vagy linkekre ne bal gombbal kattintsatok, hanem egyenként jobb gomb a linken és Hivatkozás mentése menü vagy Mentés másként opció így az általatok megadott könyvtárba töltsétek le az anyagokat.

Ezután dőljetek hátra és hangolódjatok rá az anyagokra : )


Mikor vagy követő?

Követőnek az számít, akinek vagy a Blogon a követők között, vagy a Facebookon, www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom látjuk a nevét. (Ha valaki rendszeres olvas minket, attól még nem válik követővé.)  

Hogy követhetsz?

Kattints a blogon a követés gombra és Google, Twitter vagy Yahoo fiókkal is követhetsz bennünket vagy regisztrálj a Facebook-ra és a www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom oldalon a Tetszik gomba kattintva már követsz is engem!

Minden követő automatikusan megkapja a varázstea receptet? 

Nem. Ezt külön kell kérni. Nem szeretnénk senkire sem nem kért ajándékot rázúdítani. Varázstea jeligével, a szaffina@citromail.hu e-mail címre írjatok!


Hol találok receptet? 

Jobb oldalt, a blogarchívumban, év, hónap, nap szerint rendezve vannak a már feltett receptek. Illetve a keresőben, (szintén jobb oldalt, legfelül) írd be a keresett receptet, vagy cikket, illetve ami érdekel, és a rendszer megtalálja számodra.

Minden recept nyersen készül?

Igen, teljes mértékben.

Hírlevél feliratkozók számára azonnal él a VIP kártya tagság is? 

Nem. A VIP kártyát valóban csak hírlevél feliratkozók kaphatják meg, ám csak azok, akik külön igénylik, ettől lesz különb.


Miért jó, ha feliratkozok? 

Mert azonnal értesülsz a fontos hírekről, kedvezményekről, lehetőségekről, rendezvényekről. Mert ajándékba adunk egy közel 1 órás élő ételes előadást Szaffinától és az általa írt e-bookot, C-vitamin címmel. Továbbá lehetőséged van VIP taggá válni!

Regenerációs elemzésnél a teljes születési dátumot kell megadni? 

Igen. Így tudunk csak pontos adatokat szolgálni.


A regenerációs elemzés pénzbe kerül? 

Nem. Díjtalan. (Egy ilyen regenerációs elemzés 10.000 Ft körül mozog. Ez nálunk ingyenes.)
Mi az a potluck? 

Vegán batyus találkozó, ahol összejövünk, eszünk, mindenki hoz valamilyen nyers finomságot, és megismerjük egymást.
"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!