Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. szeptember 12., hétfő

Hogyan kell terméket rendelni?


Az elmúlt időben jó pár kérdés felmerült több olvasónkban is, (és lehet benned is) hogy pontosan hogyan kell rendelni, mennyibe kerül, mi történik a rendelés után, külföldi rendelés estén mi a teendő, a tanfolyam pontosan hogy is zajlik…stb…ezen a héten ezzel kapcsolatban lesz a hét kérdése, erre fogok válaszolni a blogon.

  1. Mik a lerendelhető termékek?
  2. Mit tartalmaz az oktatóanyag?
  3. Hogyan kell rendelni?
  4. Mi történik a rendelés után?
  5. Külföldről hogyan tudok rendelni?
  6. Hogyan kapom meg a következő oktatóanyagot?
  7. Mikor kapom meg a következő oktatóanyagot?
  8. Pontosan mi mennyibe kerül?
  9. Hogyan lehetek én is VIP tag?
  10. Miért jó VIP tagnak lenni

Mik a lerendelhető termékek?

Amikor termékekről beszélünk, sokszor samponok, meg kapszulák, és még kit tudja mi fordul meg az emberek fejében.... :) A mi profilunk: receptes könyv, és oktatóanyagok. Vegán tanfolyam, nem csak vegánoknak! A tanfolyam 12 hónapos oktatócsomagból áll. Ezeket a weboldalon, a blogon, és a webáruházban lehet megtekinteni. Újabb termékünk, hamarosan megjelenik: ÉTELKÉSZÍTŐ VIDEÓ!


Mit tartalmaz az oktatóanyag?

Egy e-bookot, és egy hanganyagot. Ezt egy virtuális könyvvel és egy cd-vel jelöljük. A könyv és a hanganyag hossza, terjedelme eltérhet egymástól, a 12 hónap alatt. De lényegesen jóval többet adunk, mintha beülnél egy két órás előadásra. És ez többször is visszajátszható!




Hogyan kell rendelni?

Kiválasztod azt a terméket, amit megszeretnél vásárolni, egy kattintással a http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com/ weboldalon találod magad. Itt a Termékek főmenüre kattints! Itt találod a termékeket, könyvet, és a tanfolyamot. /MEGNÉZEM A VIDEÓT,/ /KÉSZEN ÁLLOK/, /ELKÉSZÍTEM/, /KÍVÁNCSI VAGYOK/ gombra kell kattintani, ahol bejön egy űrlap, és azt kell figyelmesen kitölteni.



Egy nyíl vezet le az űrlaphoz.

Amennyiben VIP kedvezményt is szeretnél igénybe venni, akkor regisztrálnod kell a webáruházba. (Picit meg kell dolgozni azért a kedvezményért, no, de nem lesz ez sem nehéz!) Erre nagyon figyelj, mert utólag nem áll módunkban módosítani a leadott rendelésen! Főleg ha megtörténik az átutalás és a csomag küldése… Rendeléskor már VIP tagnak kell lenned!

A webáruházat a weboldalon és a blogról is elérheted. Lásd a fenti menüket! (fejléc) A weboldal szintén nagyon hasonló, mint a blog, ám itt nincs mindennap új cikk. A weboldalon szintén fent a menük között a webáruház.

http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com/ Regisztrálsz, majd a webáruházban ugyanaz az űrlap fogad. VIP regisztrációhoz, meg kell, hogy adjad a 13 jegyű VIP kódodat.

Mi történik a rendelés után?

Először is, kapsz egy köszönő levelet, mert számunkra fontos, hogy tudd, értékeljük, és köszönjük a vásárlásodat!

Ezután neked át kell utalnod a számlaszámra az adott összeget. Amennyiben postai úton kéred a nyomtatott könyvet, úgy a postai költséget is. (Ez az űrlapon már szerepelni fog, sőt automatikusan kiszámlázza neked a rendszer.)

Egy-két nap múlva megérkezik hozzánk a pénz, értesíteni fogunk, és azonnal melegében küldjük is az anyagot, illetve a könyvet. Nyomtatott könyv esetén dedikálom is. Számlát pedig postai úton küldjük el neked. (8 munkanapon belül.)

Amikor megérkezik hozzád az információs csomag, kérünk figyelmesen töltsd le, mert csak EGYSZER letölthető! (Biztonsági okokból. Természetesen hiba esetén segítünk.)

Külföldről hogyan tudok rendelni?

Külföldi megrendelésnél a nemzetközi számlaszámot és a Swift kódot kell megadni!

Nemzetközi számlaszám: HU30 1160 0006 0000 0000 1851 9211

SWIFT kód: GIBAHUHB

Hogyan kapom meg a következő oktatóanyagot?

Amikor lerendeled az első oktatóanyagot, a következőt már nem kell lerendelned, automatikusan küldünk értesítést, te ismét elutalod az összeget, (értesítés után 8 munkanapon belül) és amikor beérkezik, mi azonnal küldjük is az e-mail címedre, online az oktatóanyagot. Ezért nincs külön a webáruházban megadva a folyamatos 2. 3. és 4. stb…. oktatóanyag. Erről volt szó múlt héten: Mi a különbség a folyamatos és a különálló között?


Mikor kapom meg a következő oktatóanyagot?

Mindig havonta küldjük ki részedre az oktatóanyagot. 12 hónapon keresztül. Erről mindig küldünk értesítést, előre. Amennyiben a már meglévő oktatóanyagokat szeretnéd hamarabb megkapni, természetesen kérheted! Ezt külön kell jelezi felénk!

Pontosan mi, mennyibe kerül?

A nyomtatott receptes könyv: 2.490 Ft + 420 Ft postaköltség Magyarországon belül.

Az e-book (online) receptes könyv: 1.990 Ft - VIP tagoknak 1.790 Ft

Az oktatóanyag: 3.600 Ft / hó (tanfolyamhoz kötött, az-az 12 hónapos, tehát minden hónapban 3.600 Ft)

Az oktatóanyag VIP tagoknak: 2.880 Ft / hó (tanfolyamhoz kötött, az-az 12 hónapos, tehát minden hónapban 2.880 Ft)

A különálló oktatóanyag: 4990 Ft / hó (nem kötött tanfolyamhoz, tehát ez egyszeri vétel, és csak egy oktatóanyagot tartalmaz.)

Hogyan lehetek én is VIP tag?

Mi sem egyszerűbb ennél! A blogon, és a weboldalon is jobb oldalt láthatsz egy kis zöld VIP kártyát, az felett pedig egy jelmondatot: VIP TAG LESZEK, MERT JÓ IDE TARTOZNI….ott láthatsz egy üres mezőt, töltsd ki! Már is üdvözlünk a VIP tagok között!


Miért jó VIP tagnak lenni?


A blogon, és a weboldalon is jobb oldalt láthatsz egy kis zöld VIP kártyát, arra kattints rá! Vagy a piros masnis ajándékdobozra. (lényegében ott is a zöld kártyára kell rákattintanod) Itt bőséges leírást kapsz arról, miért is jó VIP tagnak lenni, és milyen kedvezmények várnak rád. Előzetesen: Őszi Wellness Csomag kedvezményekkel, csak kizárólag VIP tagonak!

Kérdésem van, elakadtam!

Ide írhatsz nekünk, és mi igyekszünk mihamarabb válaszolni neked! infokukacszaffinafuszerkonyhaja.com, vagy szaffinakukaccitromail.hu, amelyik szimpatikusabb! : )

Mielőtt azonban virtuális tollat ragadnál, olvasd el a GYIK-ot, hátha ott találkozol az adott kérdéssel! (Fejléc: menük között az utolsó)


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!