Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


Ízek és színek világa

Regeneráció:

Ha szeretnéd megtudni Rád mi jellemző, akkor ITT kérheted a részletes elemzést.

Ízek és színek világa

Válaszd ki Te melyik ízt és színt szereted és elolvashatod mely szervrendszered, hogyan működik!
Piros, Bordó, Rózsaszín szín   (Tűz elem)
Keserű íz   (Tűz elem)

Sárga, Narancs, Barna szín (Föld elem)


Édes íz (Föld elem)


Fehér, Szürke, Világos színek  (Fém elem)
Erős, Fűszeres, Csípős, Magyaros ízek  (Fém elem)
Kék, Fekete, Sötét színek  (Víz elem)Sós íz  (Víz elem)


Zöld szín (Fa elem)

Savanyú íz  (Fa elem)

Minden szín és minden íz jelez szervezetünk jelenlegi állapotáról. A test elég intelligens ahhoz, hogy apró jelzésekkel tudassa velünk, mi az amire éppen szüksége lenne a saját öngyógyító folyamatainak létrehozásához. Jelzi, melyik ásványi anyagok lehetnek bennünk túlsúlyban, vagy éppen hiányban. 

Apró érzékelésekkel, odafigyeléssel és testünk, lelkünk harmonikus rezgésivel tudatában lehetünk szervezetünk tökéletes működésének. Mert akkor is tökéletes, ha éppen nem érezzük annak! A szervezet már akkor elkezdi öngyógyító képességét amikor tudatunk még csak észlelni kezdi. Tudatunkkal, erősítő pozitív gondolatokkal felgyorsíthatjuk testünk regenerációs képességét. 

Kutatások bizonyították, hogy a géneket megváltoztató molekulákat a saját gondolataink rezgései képesek átalakítani. Ez csodálatos! 

Tehát igenis érdemes odafigyelni lelkünk rezdüléseire, milyen színeket kívánunk az adott napon, érdemes odafigyelni ízérzékelésünkre, hogy milyen ízt és fűszereket kíván a szervezetünk. Ne hagyjuk ezt figyelmen kívül! 

Milyen csodálatos is lenne, ha biorezonanciás ruhákat gyártanának , ezeket könnyen beszerezhetnénk és auránk színének megfelelő ruhákban öltözhetnénk. De egy kis odafigyeléssel mi is jól megválogathatjuk „biorezonanciás ruhatárunkat” és egyszerű, olcsó, szép anyagokból összeállíthatjuk a velünk harmóniában rezgő öltözékünket.Az ízek és a színek gyógyító, szabályozó és feltöltő hatással rendelkeznek életünkre. Jól tudjuk használni őket az ételeink elkészítésekor is. Eddig lehet, hogy nem tudatosan válogattuk össze a fűszereket és zöldségeket a salátáinkhoz. De ha tudatosan megvizsgálnánk az ételt megdöbbenve tapasztalnánk micsoda összhangot, energetizáló ételt teremtettünk a megfelelő színek és ízek összhatásával.

Az ízek és színek szerepe egy 5000 éves ősi regenerációs filozófián alapszik. Tudományos tapasztalatokra és tényekre épül. A bizonyítékokat mindenki a saját maga testén és közérzetén érzékelheti. Érdemes kipróbálni. 

Minden színhez párosul egy íz és mindezekhez párosul egy-egy természeti elem, mely bolygónk szabályozásában és életünk fenntartásában játszik szerepet. Ezek az elemek kölcsönhatásban állnak egymással. 

A Regeneráció Filozófiája:

A regeneráció egy ősi, kínai filozófia, egy 5000 éves tapasztalat. 

Minden ember rendelkezik egy öngyógyító, regenerációs képességgel. Mi is az, ami működteti az emberi szervezetet? Az energia. 

Mert mindent, ami él, mindent, ami létezik és mindent, ami megújul az energia, azaz a kínaiak szerint a Qi = Csi biztosítja. 

Egész életünk az energia körül forog. 

Ennek a kínai filozófiának az alapját, még a kínai császárok idejében figyelték meg. Azt kutatták, hogyan lehetne örök életet élni? Meg szerettek volna fejteni az örök élet titkát. Azt nem, de helyette a hosszú, egészséges élet titkát felfedezték. 

Vizsgálták, vajon mitől van az, hogy egyes emberek rövidebb, mások hosszabb ideig élnek? Mi is az, ami befolyásolja az életkort? 

Ha az ember a természet része, akkor nagy a valószínűsége, hogy a környezetünk befolyásolja a szervezetünk működését.

Elkezdték vizsgálni, hogy mi is az. ami befolyásolja szervezetünk működését?

Öt olyan elemet találtak a természetben, az Univerzumban, a környezetünkben, ami hatással van az emberi szervezet működésére, és ez volt az öt Őselem. 

Ha szeretnéd megtudni Rád mi jellemző, akkor ITT kérheted a részletes elemzést.

Mit adott az elemezés azok számára akik már lekérték? ITT olvashatod mit mondanak róla.

Már közel 800-an kérték az elemzést. Kérd Te is!

Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!