Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. szeptember 23., péntek

Nemere István: Különös gyógyítók, különleges gyógymódok


Vajon mi rejlik azoknak a gyógyítóknak a képességében, akik egy szemvillantás alatt megállapítják a betegséget? Mintha csak röntgen szemük lenne. Léteznek még sámánok? A ”civilizálatlan” népek varázsszertartásai valóban gyógyítanak? Mi a titkuk a parafenoméneknek? Miképpen gyógyíthat meg egy érintés? És vajon meddig mennénk el, ha gyógyulás érdekében? Képesek lennénk meginni saját vizeletünket? Milyen érzés lenne, ha velünk szembe állna egy gyógyító, és belénk látna? Látná múltunkat, jelenünket, és jövőnket? Hogyan lehet hipnózissal lefogyni akár 15 kilót? És valóban nincs szükség egy rákos betegnek kemoterápiára? És van már más gyógymód, csak eltitkolják?

Nemere István könyvét imádtam olvasni. Fel is keltette érdeklődésemet a többi könyve iránt. Részletesen beszámol útjairól, nem egyszerű koholmányokat ír le, hanem valódi tapasztalatokat. Némelyek megdöbbentőek. De lényegében mindegyik forrása egy és ugyanaz. Létezik egy magasabb erő, melyet teljesen mindegy hogyan érünk el, imával, meditációval, szertartásokkal, de ez az erő létezik, és gyógyít. Továbbá beszámol könyvében arról is, hogy a böjtnek, beöntésnek, mekkora gyógyító hatása van. Testi és lelki szintű igaz gyógyulásokról ír. Reményt adva ezzel olyan embereknek, akik nem értik miért történt ez és az meg velük. Bemutat orvosokat, akik ellenszegültek a hagyományos orvoslásnak, sikeresen gyógyították a rákot, és ezért kirekesztettek lettek. Bizonyos módszerekről még mindig nem tudunk semmit, mert eltitkolják előlünk! A könyv már-már néhol krimis, és megdöbbentő egyben!

Gyorsan olvasható, és laza stílusa nekem nagyon tetszett, szókimondó, és van egy stílusa. Érdemes ezt a könyvet elolvasni. Aki eddig szkeptikus volt más gyógyászati módszerekkel szemben, amik merőben eltértek a nyugati, modern orvoslástól, az bártan kezébe veheti, mert olyan íróval találkozik, aki maga is kellően szkeptikus ahhoz, hogy felfedezze az igazságot. Nemere felkutatta ezeket a gyógyítókat, kiderítse valódi gyógyításról van-e szó, vagy csak sarlatánság az egész. A könyvből kiderül. : )

Részletek a könyvből:

„A gyógyító neve egyszerűen Juan - de van egy indián neve is, amit viszont a tolmács nem akar lefordítani. Eltelik egy kis idő, míg beindul az egész. (….) A sámán arra vár, hogy betege megnyugodjon. torokhangon mond neki valamit – mint kiderül, utasítja, hogy nézzen a tűzbe, figyelje a lángokat.”

„Ő az, akiről már korábban meséltek a barátaim: a „pulzusdoktor”. (…) Ő úgy gyógyít, hogy diagnosztizál, természetesen csak és kizárólag pulzusból. (…)…hogyan kell megvizsgálni egy emberi testet úgy, hogy észrevegyük benne az energetikai szinten zajló káros folyamatokat, vagy a pozitív energiák áramlásának hiányát-még azelőtt, hogy azok tünetek formájában majd mint betegség jelentkeznének.”

„Baranowski szerint készüléke segítségével felfedezhetők a szaporodó rákos sejtek, és frekvenciájukat fel lehet emelni addig a határig, amikortól a szervezet már idegennek ismeri el őket, és az immunrendszer aktivizálja magát. Egy ilyen beavatkozás során a veszélyt jelző információ eljut a központi idegrendszerhez.”

„Golunski reikit, bio – és hagyományos masszázst alkalmaz, sokszor pedig „csak” az együttlét a betegekkel az, aminek révén képes rajtuk segíteni. tudatában van annak, hogy az igazi gyógyításnak holisztikus szempontúnak kell lennie, vagyis az egész embert, testet-lelket kell gyógyítani, máskülönben a dolog mit sem ér.”

„A hipnózissal gyógyítás – hipnoterápia, de azért a szó alapján ne keverjük ide az alvást – alapja az, hogy a betegnek lassan és fáradságosan be kell kódolni a gyógyuláshoz szükséges sugallatokat.”

„ A hipnózissal például le lehet fogyasztani valakit 115 kilóról már az leső kezelés után 10 kilóval (persze, nem egy óra, hanem egy-két hét alatt) aztán a kezelések után havi 5 kilót veszít a páciens, végül megállapodik egy normális testsúlynál, és attól kezdve azon marad akkor is, ha nem alkalmaz semmilyen különleges diétát.”

„ – Ki látott kit és mit? – Amikor pszichésen más tudatállapotot idéztem elő a betegnél, akkor arra kértem, hogy hagyja el a testét és nézze meg önmagát kívülről! Persze, szinte „orvosi szemmel”, mint beteget. Mi több, hamarosan beküldtem őket a saját testükbe. (…) – És végül is mit látnak? – Színeket. Energiát. Úgy is mondhatom: energiákat különféle színekben…..Valamiféle általános energiát is, amely ismeretlen helyről ered és folyamatosan hatol be a szervekbe.”

„ – Nincsenek gyógyíthatatlan betegségek! Csak gyógyíthatatlan emberek vannak, akik ezt a kórt magukban hordozzák. Vannak nagyon súlyos betegeim, és gyakran eltöprengek azon, miért éppen ők kapták el azt a betegséget? (…) Az én feladatom többek között az is, hogy eljussak az igazsághoz, megtaláljam azt az okot, ami miatt ez a konkrét ember éppen ebben a kórházban betegedett meg.”

„ – Mit érzett az érintés alatt? Gyakorlatilag mindenki azt felelte: „Valami nagy forróság szaladt át rajtam.” „Mintha villám csapott volna belém.” „Nagyszerű volt, új erő költözött a testembe.”

„ Az „antineoplasztonos” elvileg egyszerűen működő módozat: a szervezet a rákos sejtek ellen saját sejtjeit veti be, és ezek fékezik a rákos sejtek növekedését, szaporodását a szervezetben. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az antineoplasztonok átprogramozzák a rákos sejteket, így állítják meg elterjedésüket. Stan doktor azt hitte, ennyi elég is, és elkezdte a rákos betegeket gyógyítani. Sok siket ért el, és éppen ez ébresztette fel kollégái féltékenységét. (…) Mindenesetre, amikor híre ment Stan sikereinek, akkor az NCI – National Cancer Institute, Nemzeti Rák Intézet – alaposan „rászállt” a doktorra. Az sem érdekelte a hatóságokat, hogy Stan több agyrákos beteget gyógyított meg, akik általában „nem szoktak kigyógyulni” már abból az állapotukból. Mi több, éppen több agyrákos gyermek gyógyítása volt folyamatban, amikor az említett intézmény be akarta tiltani Stan klinikáját. A gyermekek szülei mind aláírták azt a petíciót, amelyet az egészségügyi hatóságokhoz intézek. Könyörögtek ne nyúljanak Stanhez és klinikájához, mert akkor az ő gyerekeik meghalnak. (…) De az FDA, az amerikai élelmiszer - és gyógyszerellenőrző hivatal több gyerek szüleit arra kényszerítette, hogy ennek ellenére hagyjanak fel a Burzynski – féle gyógymóddal és vigyék át őket a besugárzó, kemoterápiás intézményekbe. Ahol természetesen nem sokkal később meg is haltak.”

„ Ugyanis ezek után a floridai elmeséli, hogy a következő, egy órás „bél-átmosás” után mit „hozott a világra” a toaletten. (..) De volt ott még valami más is. „Valami olyasmit szültem meg, ami összetömörített tőzegre emlékeztetett. Ijesztően nézett ki. Hát ez honnan került ide? Hiszen én olyan tiszta vagyok, a személyes higiéniámmal oly sokat törődtem mindig. Nem tudtam felfogni, hogy valami ilyesmi lehetett bennem.” Hát bizony, ez már a vastagbélben évek óta lerakódott anyag egy része volt.”



Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!