Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. október 18., péntek

Könyvajánló: Nagy Szaffina C-vitamin





Örömmel jelentem, következő e-bookom elkészültét!

Rövid, tömör, és aktuális témába vágó! A C-vitaminról írok, hatásáról, és amit róla érdemes tudni!

Honnan ered a C-vitamin és miért éppen aszkorbinsav a tudományos elnevezése?

Miért jó számunkra, miért szükséges?

Valójában mennyire van szüksége a szervezetnek? És miben található meg természetes formában?

Mind ezekre választ kaphatunk a könyvből.

A C-vitamin könyvemet elérhetővé teszem minden Hírlevél feliratkozóm számára, MOST INGYENESEN!

Részletek a könyvből:

„ A könyvben egy csokorba gyűjtöttem mind azon ismereteimet, amit tanultam, és tudok az aszkorbinsavról, nevezetesen a C-vitaminról. Több olvasóm is érdeklődött az adott téma iránt, így jött létre ez a kis könyv, amit most ”virtuális kezedben” tartasz. ”

„ Az ismert tavaszi fáradság, vagy az őszi, téli megfázások idején érdemes jobban odafigyelni szervezetünk jelzéseire, és olyan ételek enni, amelyben jelentősen van C-vitamin. Ezek elkerülhetőek, ha szervezetünkben sem hiány, sem túltengés nincsen. ”

„ Azt tudni kell, hogy sokat romlott a minősége a levegőnek, a földnek, a vizeknek, szennyezettebbé vált az emberi gyarlóságtól. Kutatások bizonyították, hogy a 80-as vagy az előtti években, a zöldségekben, gyümölcsökben jóval több ásványi anyag, vitamin volt található, mint napjainkban. Pl: egy sárgarépa adott x mennyiségű vitamint, ásványt, ma ezt közel 100 répával tudod elérni. Ha pl: egy zöldség, vagy gyümölcs összesített ásványi anyag tartalma 400 mg volt, az ma közel 70 mg csupán. ”

„ Óriási tévedés azt hinni, hogy egy jó kis házi készítésű bicske lekvár, vagy télire eltett kompótok, fagyasztott gyümölcsök, konzervek, főzelékek, párolt zöldségek, sütött ételek tartalmaznak elegendő mennyiségű C-vitamint. ”


Ajánlom sok szeretettel minden Kedves Olvasómnak!


Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!