Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul júliusban

Jelentkezz július 31.-ig online 2990 Ft/ vagy 4990 Ft/hó havonta.

Részletekért kattints ide: 


http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/p/online-tanfolyam.html

Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. február 26., szombat

Potluck, vegán batyus találkozó Veszprémben


2011 április 17.
vasárnap

Ahimsza Jóga Központban (Veszprém, József Attila u.9.)

Töltött káposzta recept

Ha vegán vagy, ott a helyed!

Ha vegetáriánus vagy, gyere el!

Ha éppen csak ismerkedsz az élő ételek és az egészséges ízek világával, tarts Te is velünk!

Vagy ha Te még tartózkodsz egy kicsit, és minden evő vagy, és azt kérdezed: mit is kereshetnék én ott? Mit is ehetnék én ott? Akkor feltétlen pattanj, és derítsd ki mitől más egy vegán étkezés!

Miről fog szólni?

Olyan emberek jönnek össze ezen a napon, akik nyersen evők, tisztelik a természetet, és az egészséges életmód képviselői.

Az első 20 percben beszélni fogok a vegánizmus alapjairól, és kérdéseket tehettek fel. Három éve vagyunk vegánok, és öt éve vegetáriánusok. Ezután a feltálalt ételeket kellemes beszélgetések, ismerkedések között elfogyasztjuk, előtte lefotózzuk, és átadjuk magunkat a nyers ízek élvezetének! Megosztjuk egymással a recepteket, a fogásokat, apróbb trükköket, ki hogyan készíti el pl: ugyanazt az ételt, még is más íz világot kapva.

(A program nem ételkészítő, és nem előadás jellegű.)

Potluck, (nyers batyus buli) részvétel szabályai:

Nyers, élő étel készítése, és szervírozása, minimum 5 személyes adag.
Az étel nem készülhet feldolgozott, hő kezelt összetevőkből, tartósított, konzervált, fagyasztott ételekből, színezékkel, mesterséges anyagokkal, cukorral terhelt ételízesítőkből, semmilyen tejszármazékból, vagy más állati eredetű alapanyagból.

Mit hozhatsz?

Frissen préselt gyümölcsleveket, zöldleveket, salátákat, csírákat, magokból készült pástétomokat, tejfölt, majonézt, szószokat, édességeket. Ilyen recepteket a blogomon találhatsz, keresgélj! :) Ha bizonytalan vagy, kérdezz bátran!

Az étel receptjét, az apró összetevőkkel együtt, (fűszerek) kérlek, írd meg nekem! Csak így tudjuk a közös partyn felszervírozni!

Fényképeket is készítünk az ételekről, ezért érdemes díszíteni! A finomságodnak adj valamilyen nevet!

A Te által készített ételeket, annak receptjét, neveddel és fotóddal együtt (amennyiben adsz fotót) közzétesszük a blogomon!

Poharakról, evőeszközökről, tányérokról és tisztított vízről gondoskodunk.

Délután 14-18-ig tart a program. Kérlek időben jelentkezz, hogy tudjuk, számíthatunk-e a jelenlétedre! (Termet le kell foglalnunk, elő kell készülnünk, szóval, időben szólj! Akár már ma tedd meg! Ne halogasd!) „Aki fontos, az pontos!”

Jelentkezni április 1.-ig lehet, utána már nem fogadunk el jelentkezéseket! Csak megfelelő létszám esetén tartjuk meg! Zártkörű a program, így csak azok vehetnek részt, akik előre jelezték szándékukat, és elküldték a pontos receptet!

(Nem fogadok el csak úgy ”összedobtam” „mindent bele” „csak úgy ízesítettem”..stb..receptet)

Kérd el a saját belépődet!


Részvétel: 1500 Ft/fő, VIP tagsági kártyával: 1000 Ft/fő.

A VIP kedvezményt csak akkor tudjuk biztosítani, ha elküldöd a nevedet és a VIP kártyán található regisztrációs számodat!

Írd meg hozol-e ételt, mit, (a pontos receptet kérem), és hogy rendelkezel-e VIP tagsági kártyával ez esetben küld el a regisztrációs számod!

Amennyiben szeretnél eljönni, de még nem tudsz mit készíteni, bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi vagy a vegán ízekre, akkor kattints IDE! Ebben az esetben nem kell hoznod kóstolót, a belépőd ára: 2500 Ft, VIP tagsági kártyával: 2000 Ft.

Jelentkezni befizetéssel együtt, április 1.-ig lehet, a szaffina@citromail.hu e-mail címen.

Várlak szeretettel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!