Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2018. szeptember 6., csütörtök

Milyen hatással vannak ránk a színek?


Milyen hatással vannak ránk a színek? 🌈 Hogyan befolyásolják a jókedvünket, a kedélyállapotunkat, az egészségünket, a hangulatunkat? 🤩Mit jelképez egy-egy szín és mit üzen, mi a jelentése? 🤩 Mi mutat meg önmagunkról egy – egy szín hordása ruhában, az otthonunkban? Milyen színekkel tudjuk erősíteni az egészséget, a jó hangulatot? Milyen színekkel melyik csakrát tudjuk erősíteni? 🌈 Mit jelent, ha egy adott szín az aurádban erőtejesebb? Hogyan gyógyítanak a színek? 🤔 Sejtszinten is érezzük a színek rezgését? 🤔 És hogyan látnak az állatok kicsit másképp? 😮A teljes videó eléhető a Youtube csatornámon:


Iratkozz fel, nehogy lemaradj!!! :D bármiről is... :D hogy minden héten új információval legyél gazdagabb általam. Legyél Te az első, aki megkapja az új videókat! 🤩

Szaffina Nagy, 🌀 Spirituális Életmód tanácsadó, íróNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!