Hogyan készítsünk növényi tejet, tejfölt, sajtot, túrót, édességeket, tortákat, pudingokat, fasírozottakat, magyaros ételeket, úgy hogy azok nem hizlalnak, nyersek, egészségesek, vegán? A nyersben olyan enzimek találhatóak, melyeket könnyebben lebont és feldolgoz a szervezet, mint egy halott ételt. Szeretnéd megtanulni? Több, mint 1000 oldal, 25 ételkészítő videó, és három receptes könyv is a segítségedre lehet! Nem csak ételkészítés! Szellemi, lelki, spirituális információk birtokába is juthatsz! Hogyan csíráztassunk, hogyan kódolhatóak a magokat? Hogyan böjtöljünk helyesen, hogyan tudunk fogyni ettől az életmódtól egészségesen, természetesen? Hogyan viszünk be egészséges fehérjéket? Vitaminokról, ásványi anyagokról, mindent, amit tudni akartál, melyik betegségre milyen növényeket egyél, és a belső szervekről is bőven betekintést nyersz! A téma rengeteg! 10 hónapnyi anyag! Tévhitekről, amikről eddig azt hitted igaz! Döbbenetes tényekről, amiket titkolni akarnak előled! Nem kell, hogy nyers vegán legyél… illetve csak nyers, de az életed gyökeresen meg fog változni, a szellemiséged, és az egészséged is! Készen állsz erre a változásra? Akkor vágj bele most! Jelentkezz május 31.-ig online (tehát otthonról elvégezhető, idődet te osztod be és örök tananyag- nincs több kifogás!!) privátban, küld el az email címedet, és kiküldjük a 10 hónap anyagát, + videók, könyvek! Kérheted egyben is, és havonta is, ahogy szeretnéd! Támogatói hozzájárulás 2500 Ft/ hó, ha egyben szeretnéd a 10 hónap anyagát, vagy 3000 Ft/hó havonta. Köszönöm a támogatásod!
Jelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu címen „Vegán Tanfolyam” jeligével!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése