Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. március 28., hétfő

Mit vihetnék potluckra?

Mit vihetnék az április 17.-i veszprémi potluckra? Ízlene egyáltalán a többieknek amit én készítek? Nem lesz túl egyszerű? Honnan vegyem a hozzávalókat? És ha nem is sikerül? Egyáltalán ráérek?

Benned is felmerültek ezek a kérdések? Ott motoszkál Benned az, hogy jönnél, de…nem tudod mit hozz, nem tudod jót készítenél-e, nem tudod eltudsz-e jönni?

Blogomon elsősorban egyszerű, könnyen elkészíthető, nyers, egészséges receptek találhatók. Tehát ha nem bonyolult fogást hozol, az pont hogy jó, mert mások is el tudják majd készíteni!

Egyféle étel bőven elég. Válogass a blogarchívumból, (jobb oldalt) ám arra figyelj, hogy csak természetes összetevőkkel dolgozz! Pl: citromlé csak igazi citrom leve legyen, méz, csak is nyers méz, a vanília csak is igazi vanília rúdból származzon, az alapanyagok csak is frissek, tehát nem konzerv, befőtt, vagy fagyasztott.

Semmilyen cukor, (nádcukor, szőlőcukor) nem kerülhet az ételbe, és minden nyers legyen, tehát ne párold, és ne dinszteld! További részletekért katt ide.

Ha pedig nem szeretnél, vagy úgy érzed nem tudsz hozni ételt, akkor is van hely a Számodra!

Továbbá, kapd elő határidőnaplódat, vagy naptáradat, és már most jelöld be magadnak ezt az időpontot! Április 17. vasárnap. 14.-18. Döntsd el! Szeretnéd velem tölteni ezt a vasárnap délutánt? Szeretnél velem találkozni? Akkor mire vársz még?! Jelentkezz!

Olyan sokszor hallom: „Úgy találkoznék Veled Szaffina! De jó lenne ezeket az ételeket megkóstolni! De jó lenne egy ilyen társaság! De jó lenne Veszprémben is potluck! De jó lenne, ha tudnám, hogy készülnek az ételek! De jó lenne….”

Itt a lehetőség! A kifogásokat tegyük a szekrény mélyére, és vágjunk bele!

Azt fontosnak tartom elmondani, hogy időben, pontosan érkezzetek, mert számomra ez fontos, hogy megismerhessük egymást, és ne fél ötkor essen be valaki, amikor már lehet a legjobb falatok el is tűntek az asztalról….A pontosság, mások felé nyújtott tisztelet!

Beszélgetünk, falatozunk, nem kell előadást végig ülnöd. Bármikor felállhatsz, és elmehetsz, tehát nem kell 18.-ig kihúznod… Ez egy kötetlen program.

Ne másokhoz viszonyítsd magad, és ételeidet! Az úgy jó, ahogy Te vagy, és amit Te készítesz! Ha kérdésed lenne, akkor pedig írj nekem.

És honnan szerezd be a zöldségeket, alapanyagokat? Piacról, bioboltból. Válassz olyan ételt, amit Te magad is könnyen meg tudsz szedni, pl: medvehagyma, vagy hozzátudsz jutni!

Azért egy vicces kisfilmet közre adok (újra). „Hogyan jussunk zöldségekhez?” Itt megnézheted.

Várlak szeretettel az áprilisi potluckra!

A program zártkörű, tehát csak azok vehetnek részt, akik április 1.-ig jelentkeztek, befizetéssel együtt!!!! Már csak 5 nap van hátra!

Részletekért katt ide!

Döntsd el még ma!

Tehát Potluck Veszprémben Április 17. vasárnap. 14.-18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!