Selmeci József Csongor, a Magyar Jóga Társaság elnöke, és az Ahimsza Jóga Központ tulajdonosa, melyet feleségével Ágival együtt vezet, tavaszi zöldséges levest készítettek a pesti potluckra.
Zöldséges leves
Hozzávalók:
3 gerezd foghagyma
3 evőkanál kesudió
4 db közepes sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér.
2 kisebb szelet zeller,
1 csésze brokkoli
Édes paprika ½ teáskáskanál
Bazsalikom ½ teáskanál
Rozmaring, csili, só
1 evőkanál hidegen sajtolt napraforgó olaj
A foghagymát és a kesudiót kevés meleg vízzel összeturmixoljuk. Ezek után hozzá tesszük az összes hozzávalót felkockázva a fűszerekkel együtt, és öntsük fel tetszés szerinti mennyiségű vízzel és turmixoljuk össze. Ezek után még melegen fogyasszuk el.
Ha hidegen esszük lehet egy kicsit fűszeresebbre készíteni.
Ez kb 1,5-2 liter leveshez való mennyiség
Jó étvágyat hozzá!
Ma délután Burger Salátaágyon és kókuszkocka receptje vár a blogomon.
3 gerezd foghagyma
3 evőkanál kesudió
4 db közepes sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér.
2 kisebb szelet zeller,
1 csésze brokkoli
Édes paprika ½ teáskáskanál
Bazsalikom ½ teáskanál
Rozmaring, csili, só
1 evőkanál hidegen sajtolt napraforgó olaj
A foghagymát és a kesudiót kevés meleg vízzel összeturmixoljuk. Ezek után hozzá tesszük az összes hozzávalót felkockázva a fűszerekkel együtt, és öntsük fel tetszés szerinti mennyiségű vízzel és turmixoljuk össze. Ezek után még melegen fogyasszuk el.
Ha hidegen esszük lehet egy kicsit fűszeresebbre készíteni.
Ez kb 1,5-2 liter leveshez való mennyiség
Jó étvágyat hozzá!
Ma délután Burger Salátaágyon és kókuszkocka receptje vár a blogomon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése