Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2010. október 11., hétfő

Újdonságok

A hét kérdése!

Minden hétfőn felteszem a hét kérdését, amelyre várom a megjegyzéseket, hozzászólásokat. Lehet, pont a Te válaszod fogja másoknak megadni a kezdő lökést, vagy éppen a segítséget! Ne légy hát rest! Vesd be magad! Szólj hozzá!

Könyves péntek!

Minden pénteken könyvajánlóval várlak fent a blogon! Érdemes lesz velünk tartani! Lehet, fogsz találkozni ismerős könyvvel, ( akkor feltétlen oszd meg róla véleményed, tapasztalatod) és lehet, még Neked is tudunk új könyvet mutatni!

A hónap receptje, illetve cikkje!

Minden hónap utolsó napján lehet szavazni az általad legjobb bejegyzésre, cikkre, vagy receptre!

Miért jó az, ha „közbeszólsz”, ha véleményezel?

Volt már olyan, hogy tanakodtál megvegyél-e egy terméket vagy sem? Vagy, hogy megnézz-e egy bizonyos filmet vagy ne? Hogy mit tegyél bizonyos helyzetekben, amikor a leggyorsabb megoldást csak a net jelentette? Milyen jó lett volna, ha ilyenkor találsz egy fórumot, vagy egy segítő kezet, egy jó hozzászólást, valakit, aki megerősít, igen vedd meg, igen ez tuti film, igen, vagy nem!

Én szoktam így járni! Legtöbbször, ha éppen kikapcsolni szeretnék, és néznék egy igazán, jó filmet! Néha befaragok a filmmel, és ilyenkor mindig megfogadom, én is fórumozni fogok, mert hogyan is várhatom el másoktól, hogy mondják már meg, hogy ne nézzem meg a filmet, vagy legalább is alkossanak róla véleményt, ha én ezt nem teszem! (Azóta már írtam a fórumon)

Persze egy vélemény nem vélemény, és lehet akkor is belenézek a filmbe, szeretem a saját tapasztalatot, de sok minden leszűrődik beírt véleményekből.

Éppen ezért kell Neked is megosztanod másokkal a gondolataidat! Mert lehet néha úgy érzed, ezt mások is tudják, de nem olyan biztos az! Ami számodra egyértelmű, az lehet másnak óriási kincs, és segítség!

Ezen felül összehozza az embereket, egy jó közösséget alkotunk, és jó érzés újra és újratalálkozni virtuálisan egymással! Önbecsülésed növekszik, mert mások is megismerik szuper gondolataidat, és jól érezheted magad, mert megjegyzéseiddel támogattál másokat!

A megjegyzések moderálva lesznek, így lehet, nem azonnal jelenik meg a hozzászólásod, de ennek is csak a jó oldalát kell látni, türelemre tanít! Sértő és egyéb oldalra nem kívánatos megjegyzéseket nem teszek ki!

Kérlek, mindig csak az adott bejegyzéshez írj, tehát ne sűrítsd bele a szavazásod, a heti kérdésre adott válaszod egyéb más megjegyzéssel. Köszi! (Régebbi bejegyzéshez is írhatsz, csak mindig egy témában.)

Várlak szeretettel minden héten, hogy együtt beszélhessünk át fontos vegán étkezéssel kapcsolatos kérdéseket, és hogy együtt olvassuk a falni való könyveket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!