Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. március 29., kedd

Potluck receptek Mónikától


Sütő Mónika
a Nyers konyha tulajdonosa, csokis kókuszos keksszel, kókuszos habkarikával, csokis kókuszos szívekkel, kreatív pingvinekkel és rozmaringos, sajtos és szezámos rudakkal készült a pesti potluckra.

Csokis kókuszos keksz:


Hozzávalók:

1 bögre mandula őrlemény
2 bögre kókuszdara kávédarálóban megőrölve
fél bögre mazsola kis vízzel turmixolva
méz, ha nem elég édes
fahéj
Kakaó por
1 kanál útifűmag héj
1 csipet só

A hozzávalókat turmixgépben is összekeverhetjük, de ha nem bírja akkor robotgéppel, vagy fakanállal egy tálban. Gyúrható, nyújtható állagot kell kapni, ha túl nedves mehet még hozzá kókusz, vagy őrölt zabpehely. A tésztát kinyújtjuk és pogácsa szaggatóval kerek kekszeket formázunk. 1 napig aszaltam, de frissen is tökéletes.

A kész kekszeket csoki mázba mártottam (kakaó vaj, kakaó por, méz) és amíg nem kötött meg rátettem a kókuszos habkarikát.

Kókuszos habkarika:

2 kanál kesu dió
2 kanál kókusz olaj
3 kanál méz
2-3 kávéőrlőnyi kókuszreszelék megdarálva
kevés víz

A beáztatott kesu diót kevés vízzel krémesre turmixoltam, hozzá tettem a mézet és kókusz olajat is, ezt is összekevertem. A végén pedig folyamatosan sűrítettem a darált kókuszreszelékkel. Annyi kókuszt tettem hozzá, hogy elég puha maradjon ahhoz, hogy habnyomóból kinyomjam. Köröket készítettem, majd 1 napot aszaltam. Légmentesen elcsomagolva, hideg helyen sokáig eláll.

Csokis kókusz szívek:

Tészta az ami a csokis kókuszos kekszé. Ezt a masszát szív alakú jégkockafagyasztóba nyomkodtam, majd a közepükbe egy fakanál végével mélyedést készítettem. Formából kivéve 1 napig aszaltam, majd csokiba mártottam és a mélyedésbe egy mogyorót ragasztottam. Eredetileg habnyomóból szerettem volna bele csoki krémet, vagy kókusz krémet nyomni. Majd legközelebb.

Ötletes pingvinek:



Sárgarépából karikákat szeletelünk, ez lesz az alja ill. a csőre, mivel egy cikket kivágunk a talprészből. A fejbe csinálunk egy bemetszést akkorát, hogy a csőr beleférjen. Belenyomjuk a sárgarépa darabot. Pocija is egy bogyó, itt kell csinálni egy v alakú bemetszést, amit meg lehet tölteni, sajt krémmel (turmixba, kesudió, fokhagyma, citromlé, só, víz, sörélesztő pehely). Aztán az egészet felszúrjuk egy fogpiszkálóra.


Rozmaringos, sajtos és szezámos rudak:



Turmixoltam 2 padlizsánt, kevés vízzel, sóval, 2 kávédarálónyi lenmag őrleménnyel, 2 kávédarálónyi zabpehely őrleménnyel, 2 evőkanál útifűmag héjjal. Tettem hozzá mandula őrleményt, annyit, hogy gyúrható, formázható tésztát kapjak kb. 300 grammot. 3 fele szedtem a tésztát és beízesítettem. A szezámost szezám magba forgattam. A rozmaringos tésztájába szárított rozmaringot kevertem, és amikor sodortam a rudakat, őrölt tökmagba forgattam. A sajtos rúd tésztáját sörélesztő pehellyel ízesítettem. Érdemes kóstolgatni, ki mennyit kíván bele... a sajtosat őrölt zabpehelybe forgattam. Kézzel sodortam hosszú rudakat , egyenlő csíkokra vágtam, majd 1 napot aszaltam.


Mártogatni:

Turmixoltam 1 evőkanál kesudiót, 2 evőkanál napraforgóval, citromlével, vízzel, fokhagymával. Tettem hozzá aszalt paradicsomot, 5 datolya paradicsomot, 1/3 kaliforniai paprikát, szárított bazsalikomot, sót, majd a végén egy maréknyi medvehagymát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!