Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2011. március 30., szerda

Potluck receptek Csillától

Csilla fahéjas, kókuszos és chilis csoki golyócskákkal jött a pesti potluckra.


Itt a csoki receptje:

Hozzávalók:

alapanyag: 40 dkg Mandula (áztatott, majd jól kiszárított)
k.b.1/4 csésze Kakaópór
Méz
további hozzávalók: kókuszreszelék
fahéj
őrölt csili
őrölt szerecsendió

Az alapanyag élkészítéséhez, ledarálom a mandulát (egészen finomra), majd hozzáadok annyi kakaópórt, hogy összekeverve az egésznek szép meleg-barna színe legyen. Apránként öntök hozzá annyi virágmézet, hogy kézzel kevergetve, illetve gyúrva, összeálljon egy nem túl puha gyúrható, formázható masszává. Ezt az alapot három felé osztom (vagy ahányféle csokit akarok készíteni).

Kókuszos csokihoz:

Belegyúrok még az adott masszába 1/4 csésze kókuszreszeléket, majd kis golyókat formázok amelyeket aztán beleforgatom kókuszreszelékbe.

Fahéjas csoki:

A masszába belegyúrok egy teáskanálnyi fahéjat, golyókat formázok és beleforgatom szegfűszeges fahéjba.

Csilis csoki:

Ízlés szerint belegyúrom a masszába a csilipórt, golyókat formázok és őrölt beleforgatom szerecsendióba.

Hűtőbe tartom, ettől jobban megszilárdul, és igazi finom keserű csokit kapok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!