Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. március 11., péntek

Természetes fogamzásgátlás - Karácsony István


Blogom nem csupán az ételek receptjeire épül, hanem a teljes egészségre, természetességre. Nők hetében ezt a témát fontosnak tartom. Mert a gyermek jövetele lehet éppen úgy áldás, mint teher is, és igen is meg kell tervezni főleg az első baba eljövetelét. Nagyon fontos lépés ez minden leendő anyának, főképp, hogy ez a várakozási idő, illetve felkészülés is természetes legyen! Amennyiben szeretnéd, hogy szervezeted mentes legyen a fogamzásgátlóktól, és azok mellékhatásaitól (bármennyire is védik őket, hogy csak minimálisan van jelen hormon.. és stb.. gyógyszer marad, annak mellékhatásaival egyben)

A nyers étkezés is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kitisztuljon a szervezeted, és még jobban tudj figyelni a tested jelzéseire! Többen is beszámoltak már arról, hogy könnyebben estek áldott állapotba, vagy könnyebben zajlott le a szülés az élő ételek, legfőképp a zöld levek hatásának köszönhetően.

A könyv útmutatóul szolgál, hogyan tudsz védekezni, és felkészülni természetesen, illetve szót ejt nem csak a fogamzásgátlásról, de a természetes fogamzásról is! Tehát ha Te épp babát szeretnél, akkor is tanácsos elolvasni ezt a kis könyvet.

Részletek a könyvből:

„Milliónyi ijesztő jel készteti az embereket arra, hogy a régi Rousseau-i eszmény felé törekedjenek, amelynek fő jelszava az volt, hogy: „ Vissza a természethez!”

„A természetes fogamzásgátlás alkalmazása hozzájárul a férfi és nő partnerkapcsolatának elmélyítéséhez, egymás alaposabb megismeréséhez.”

„A férfi szerepe a természetes fogamzásgátlásban a nő termékenységi ciklusának a megismerésében rejlik: megismervén a termékenységi napokat, ekkor szeretetteljesen fordul női partnere felé, kímélve őt, és ha ebben az időszakban szeretkezésre még is sor kerül, igyekszik mindent megtenni, az esetleges nem kívánt terhesség elkerülésére.”

„Fogamzásgátló tabletták szedése után a hüvelyváladék akkor mutat normális képet, amikor a hormonális háztartás visszatér az eredeti (természetes) állapotához.”

„Még is azt mondhatjuk hogy a természetes fogamzásgátlás alkalmazása feltétlenül tovább fejleszti biológiai ismereteinket, hiszen a szervezet szinte automatikusan teszi fel e módszert alkalmazók számára a különböző kérdéseket, amelyre az egyén keresi, - s ha van némi igénye – meg is találja a választ.”

„Az empatikus szeretet hátterében mindig az önzetlenség, az egymás megértése, az egymásért való tenni akarás, a társ érdekének előtérbe helyezése áll. S ezt a gondolkodást van hivatva segíteni könyvünk.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!