Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2010. szeptember 2., csütörtök

Vegetáriánus Fesztivál 2010 3. rész

Oszter Tamás Pálmalevelek

India bölcsek (Maharisik) írták. Ők képesek voltak bele látni a tér és idő (Akhasa) láncolatába.

Ezt egy indiai származású férfi így fogalmazza meg: „Az univerzumban minden kapcsolatban áll mindennel a levegő a molekulák minden rezeg. Ami ezeknek a leveleknek az írása során történt az kapcsolatfelvétel volt ezekkel az „átlag” ember számára ismeretlen elemekkel. Jeleiket az idős emberek még ma is letudják jegyezni.

„110 millió embernek van pálmalevele melyek mintegy 200 titkos könyvtárban helyezkednek el India szerte.”

A legfiatalabb levél 360 éves a legidősebb pedig 2200 éves.

A levelek beazonosítása ujjlenyomatok alapján történik. Pontosabban egy kód alapján, ami a Te ujjlenyomatodnak felel meg. Hölgyektől bal hüvelykujj, férfiaktól jobb hüvelyujj lenyomatot vesznek.

A pálmalevél keresők szent emberek. Csak ők léphetnek be a szent könyvtárakba. A kereső mindig az első szülött fiú. (A szent ember első szülöttje.)

Szinte csak azok kerestetik a levelüket, akiknek van és a találati arány megdöbbentő 98 %-os!

A levelek egy kihalt nyelven ősi (tamil) nyelven íródtak.

Az elkövetkező 50 évre íródtak. Ezután nem lesz szükség rájuk, mivel magasabb tudati szinten leszünk és látni fogjuk a jövőt.

Részletesebb információ: www.palmalevelek.hu

Saját megjegyzés:

A pálmalevelek nem kapcsolódnak szorosan a vegán életmódhoz, még is fontosnak tartottam közölni. Magasabb tudati szinten rezgést tudja segíteni a befelé fordulás, a meditáció, és a tiszta ételek. Minél tisztábban étkezünk, annál tisztábbak a gondolataink, letisztulnak az érzéseink, és felerősödik bennünk az intuíció. A harmadik szem megnyílása.

Már egy napos, vagy akár több napos böjt is komoly lelki feloldást tud hozni életünkbe. Erről bővebben írtam a Szépségápolás menüben és ITT

Ha érzed a hívást, tedd meg, kerestesd meg a pálmaleveled!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!