Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2010. szeptember 5., vasárnap

Vegetáriánus Fesztivál 6. rész Zárszó

Kövi Szabolcs „Varázslat” című albumát mutatta be, csodálatos képekkel illusztrálva, a boldogságot, a lelkünk szabad szárnyalását, felemelkedését. Igazi varázslatos hangulat töltötte be a termet, ellazultunk, és élveztük a zene átható erejét. Egy órára elfelejtettük a külvilág zaját, a mindennapi gondolatokat, gondokat, csak mi voltunk, a tiszta lényünk, a belső isteni lényünk.

Furulyák, és fuvolák szólaltatták meg az ír és gaelic népdalfeldolgozást, egy szertartást idéztek számunkra elő. Tündérek világa ez, ahol a természet, és minden más szellemi lény velünk együtt rezeg, táncol, egy új, magasabb tudatú világban. Varázslás, tündérek, varázslók, és ír zene. Ez jellemzi Kövi Szabolcs új albumát.

Egy rövid kis zenét megosztok veletek Kövi Szabolcstól.


Tudjunk elcsendesülni ebben a rohanó világban! Tudjunk értékelni minden pillanatot, amelyet ajándékba kapunk az élettől! Tudjunk értékelni minden falatot, és ételt, mely asztalunkra kerül, becsüljük, és tiszteljük testünket, azzal, hogy csak a legjobbat adjuk neki, mindig, minden pillanatban! Ajándék ez a test, értékeljük! Tegyük már ma meg az első lépést egy szebb, és boldogabb élet felé! Figyeljünk a belső lényünkre, őrizzük meg a nyugalmunkat, és legyen egy hely, ahová bármikor visszavonulhatunk a világ zaja elől! Ahol minden valósággá válik, ahol öröm létezni, ahol valóban megtapasztaltatjuk, a csodát, az Isteni csodát!

Végezetül pár képet láthattok a sárkánytáncról:

Még több kép a Vegetáriánus Fesztiválról az Egészség-vár Alapítvány oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!