Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. május 8., vasárnap

Ezt hogyan kell?!





„Olyan jól néznek ki az élő nyers ételek, Szaffina, ha elkészíted nekünk, akkor valóban ezt ennénk! Szaffina, ezt hogyan kell megcsinálni? Mennyi adagot kell ebből és abból? Miért kell beáztatni a magokat és mennyi ideig? Zabpehelyből is lehet készíteni tejet vagy csak zabból? Egy liter tejhez mennyi zab kell? Hogyan készítesz nyers fasírozottat, tejfölt, túrót, magyaros ételeket? Hogyan lehet elkészíteni a tortákat? Hogyan áll össze a fasírozott, ha nem használsz tojást? Miből lehet még tejet készíteni? Hogyan oldod meg a fehérjebevitelt? Hogyan kell böjtölni? Hogyan és milyen gépekkel készítesz leveket, turmixokat? Melyik növény mire jó? Melyik szervrendszeremet erősíti? Erre és arra az adott problémámra melyik növényeket ajánlod? Hogyan áll egy étkezési napod? Hogyan vegyem rá a gyerekeket, hogy több gyümölcsöt, zöldségeket fogyasszanak? Miért lenne nekem is jobb ez az étkezési forma? Miben tudna többet adni, segíteni? Szaffina, hogyan készítesz pudingokat tojás, tej, kakaópor és cukor nélkül? Szaffina, ezt tényleg könnyű megcsinálni? Én is megtudom tanulni?”……. és még ezernyi kérdés……

Hűha….. csak párat leírni és elolvasni is fárasztó lehet….. természetesen szívesen válaszolunk olvasóink és vendégeink kérdéseire, előadásainkon és e-mailben, de mennyivel egyszerűbb megkapni egyben a válaszokat és utána ráeszmélni mennyivel okosabbak lettünk és már nincs is több kérdés! Erre van most lehetőség, MINDENRE VÁLASZT KAPNI az online VEGÁN TANFOLYAMMAL! 10 hónapos írott és hanganyag is, bármikor visszapörgethető, örök anyag! + 20 db ételkészítő videó, + 2 db nyomtatott receptes könyv!

Blog Születésnapja alkalmából minden termékünk nagyon kedvező áron kapható május 15.-ig! Részletek:

Május közepétől új termékekkel
és új árakkal várunk minden kedves vásárlót!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!