Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. május 2., hétfő

Blog Születésnapja!!!


Blog Születésnapja alkalmából Vegán Tanfolyam, nyers vegán receptes könyvek, ősi regenerációs elemzés hihetetlenül kedvező áron! Most vágj bele a Vegán Tanfolyamba! Ennyiért igazán megéri!

Miért, kiknek, miről szól, hány hónapos, mit kaptak azok, akik ezt elvégezték,… stb…minden részletes információt itt megtalálsz!

Havonta is van lehetőség fizetni 4.990 Ft, 13 hónapig = 64.870 Ft!! Tehát sokkal jobban jársz a mostani 19.950 Ft-os árral!)

A LÉNYEG! Most a Blog Születésnapja alkalmából:


1. Vegán Tanfolyam (online) egybe fizetés esetén az akciós ár (39.900Ft) fele!!! vagyis most csak 19.950 Ft!!! Ezt a lehetőséget ne hagyd ki! 10 hónap anyaga, e-book, + hanganyag, + két nyomtatott nyers vegán receptes könyv, + 20 db ételkészítő videó. Vegán Tanfolyamról részletes infót itt találsz.

A leggyorsabbaknak AJÁNDÉK MEDITATÍV CD-T adunk, és CSAKRÁS KÖNYVJELZŐT, könyvekkel postán küldjük el! (Ezen a héten jelentkezők, akik május 6.-ig jelentkeznek és be is fizetik az összeget és elküldik annak bizonylatát, azoknak hétfőn már adjuk is fel a postán! Postaköltséget mi álljuk!) Mivel kifutó termékünk a meditatív cd, pár db van csak, ezért tényleg csak a leggyorsabbaknak tudom ezt felajánlani!


2. Receptes könyvünk 1. és 2. kötet, nyers, vegán, egyszerűen könnyedén elkészíthető receptekkel, 2490 Ft / db helyett most csak 1490 Ft / db!!! Ezt is kár volna kihagyni!! Postaköltség: 540 Ft. Ajándék: CSAKRÁS KÖNYVJELZŐ! Részletek a receptes könyvekről itt.


3. Ételkészítő videók: 1 csomag áráért kettőt kapsz! Azaz 20 db-ot 3000 Ft-ért!! (150 Ft/videó). Milyen nyers vegán finomságokat tudsz elkészíteni a videóval? Nézd meg az 1. nyers, vegán, ételkészítő videócsomagot és a 2. ételkészítő csomagot!


4. Ősi regenerációs elemzés személyre szabott 3000 Ft helyett, most csak 1000 Ft!!!! Több mint 1000-en kérték már! Kíváncsi vagy te melyik elemhez tartozol? Ismerd meg jobban szervezeted, szervrendszered működését, és hogy neked mire kell jobban figyelned, vigyáznod? Részletek itt.

Ez az akció május 2.-től május 15.-ig tart! (Befizetéssel együtt.) Utána teljes áron kaphatóak a termékek.


A Blog Születésnapi akciója folytatódik május közepétől új termékekkel! Figyeld a hírlevelet és blogunkat, facebook oldalunkat!

A weboldalon a kedvezményes árak átállítása folyik, így egy kis türelmet kérünk! Természetesen a szülinapi akciós árakon szolgálunk ki minden kedves vásárlót :) 

A rendeléseket kérlek, e-mailben add le az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre!

Köszönjük.

Bármilyen kérdés felmerül, először kérlek, figyelmesen olvasd el a linkeken megadott információkat, és ha még mindig maradna benned kérdés, tedd fel privátba a Szaffina Fűszerkonyhája facebook oldalán, (ez gyorsabb) vagy írj emailt, a info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com. Köszönöm! Ha extra sürgős, hívd ezt a számot munkaidőben: 70/408-4145 (Kizárólag rendeléssel kapcsolatban!)

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!