Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2017. január 24., kedd

Férfi ételek


Melyek azok az ételek, növényeink, melyek erősítik a férfiak falloszát és termékenységét? Némely növények a prosztata védelmét szolgálják, más növények pedig vágyfokozó szerként, vagy teljesítménynövelő ételként kerülhetnek a férfiak tányérjára. Lássuk melyek ezek a zöldségek, és gyümölcsök! Hogyan növeljük a férfiak potenciálját? Hölgyek, jegyzeteljetek!

Tökmag


A tökmag erősíti a prosztatát. Tartalmaz E- vitamint, szelént, mangánt, rezet, cinket, gazdag fehérjékben, és esszenciális zsírsavakban. Megtalálható benne az omega-3 - zsírsav.

Édeskömény:

Erjedés, és puffadás gátló, emésztést segíti elő. Férfiaknál pedig prosztata erősítésére alkalmazható.

Füge:


Sok magot tartalmaz és párban nő. A férfi hímivarszervét erősíti és a spermák számát növeli.

Jót tesz a bélmozgásnak, így székrekedéskor kiváló, erősíti az immunrendszert. Vizelet és hashajtó, jó köptető hatású, kiváló energiaforrás. Megfázás, láz esetén is alkalmazható. Karotin, B1-, B2-, C-vitamin, vas, mangán, kálium, kalcium, vas, bróm található meg benne.

Avokádó:



Csökkenti a koleszterin szintet és jótékony hatást fejt ki az érrendszere mivel telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Külsőleg táplálja a száraz bőrt. Serkenti a melatonin termelését (alváshormon) a benne található B vitaminjainak köszönhetően. Tartalmaz A, B1, B2, C, és E vitamint. Az avokádó régóta ismert afrodiziákum, azték neve herefát jelent.

Brokkoli:



A brokkoli tartalmaz több olyan vegyületet, amely képes megállítani, megelőzni, sőt visszafordítani a daganatok kialakulását, pl: a sulforaphan vegyület. Petefészekrák, prosztatarák, gyomorfekély kialakulását gátolja. C, A, B1,B2,B6, E vitamint, és jelentős káliumot, kalciumot, magnéziumot, nátriumot, vasat, cinket, és foszfort tartalmaz.

Petrezselyem:

Vizelethajtó, és étvágyjavító, vesekő, és vesehomok megelőzésére ajánlják. C vitamint is tartalmaz, és fokozhatja a nemi vágyat!

Zeller:

C-vitamin, nátrium, kalcium, foszfor, vas, magnézium, és kálium található benne. Erős vízhajtó hatású, serkenti a vesét, vértisztító, és serkenti a nemi vágyat.

Banán:



Kétszer annyi energia van benne, mint a többi gyümölcsben, pl: alma, körte, narancs. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, (a magnézium, és a kálium jó hatással vannak a vérnyomásra) kalciumot, cinket, és szelént. Magas a szénhidráttartalma, de ettől nyugodtan lehet fogyasztani!

A, B, C, E, B6, vitamint tartalmaz. Nem hasonlítható össze a hagyományos ételek szénhidráttartalmával, melyek csak rakódnak a belekben. A banán nyugtatóhatású, ugyan akkor szexuális vágyfokozó szer is, hát hogyan lehet egyszerre nyugodt is tőle az ember, és tüzes is, mindenki próbálja ki, milyen hatást gyakorolt rá a banán!

Kókusz:



Jó energiapótló. Vizelet és hashajtó hatású. Segíti az emésztés, és a székelést. A kókusz húsa gazdag telítetlen zsírsavakban, leve kiváló természetes üdítőital, és mindkettő alkalmas a fáradékonyság leküzdésére, és a tüdő erősítésére. A kókuszlé vizelet- és hashajtó, valamint vértisztító hatású is egyben. A kókusz egy energiabomba, ezért a fogyasztása feltétlenül ajánlott fáradékony emberek számára. Teljesítménynövelő hatása miatt a sportolók étrendjének is elmaradhatatlan eleme. A gyomorra is jótékony hatással van, enyhíti a görcsöket és a bélrendszeri betegségeket.

Holnap egy kis Motivációval várom a férfi olvasókat ;)


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!