Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2017. január 28., szombat

A férfi az új évezredben



A férfi az új évezredben – A hormonális forradalom

Jó pár évvel ezelőtt a Balaton parton nyaraltunk és szokásunkhoz híven betértünk egy könyvesboltba. Az egyik polcon egy könyvet pillantottam meg, amiről nem tudtam levenni a szemem. Kíváncsian odamentem és egyből tudtam, hogy nekem erre a könyvre szükségem van.
Szokásomhoz híven végigfutottam a tartalomjegyzéken és megnéztem a könyvet elolvasók véleményét. Ez még jobban megerősítette bennem, hogy most megveszem.

Uraim hallottatok már férfi klimaxról?


Tudjátok, hogy ezt hogy fogjátok megélni? Milyen testi, lelki, szellemi változások fognak végbemenni?
Hölgyeim tudják, hogy fognak kezelni egy klimaxos férfit?
Számomra ezen információk nagy újdonságértékkel rendelkeztek.
De mindezek mellett ír az elhízásról, rákkockázatról, csontritkulásról, magas vérnyomásról, férfi hormonokról, potencia problémákról, sportról, szellemi tréningről, stressz kezelésről, koleszterinről, szívről, alkoholról, dohányzásról, csontritkulásról, génekről, horkolásról, depresszióról. A „nem öregedés” tíz aranyszabályáról.
Döbbenetes tényeket tár fel a férfi olvasók elé, amit minden férfinak tudnia kellene magáról!
A könyv lényeges férfi dolgokra mutat rá, olyan nézőpontból, ahogy talán még nem sok könyv tette. Részletesen ír minden olyan témáról, ami a férfi lelkét, szellemét, testét érinti a mindennapokban. Tesztek segítik az erősebb nem képviselőit, hogy megismerhessék még jobban önmagukat, és egészségügyi állapotukat.

Megtanít arra, hogyan őrizzük meg fiatalságunkat, nyugalmunkat, férfiasságunkat. Ír a férfiak által olyan jól ismert szexuális félelmekről, ( hogy bizonyos kor után, már nem megy olyan jól) és örömökről. Megemlíti milyen sport különböző fajtáit, és hogy az milyen hatást gyakorol a férfi szervezetre. És vajon milyen lesz a férfi 2050-ben? Ez is kiderül! Hölgyek számára is lebilincselő olvasmány!
Kicsit tudományos, ismeretterjesztős, és mindenképpen tanulságos, könnyen olvasható!
Ajánlom minden férfitársamnak!

Részletek a könyvből:

„Egy könyv mindarról, ami a férfiakat mozgatja – és a mit a nőknek is tudniuk kell. ”

„Az új évezred férfiai számára az egészség lesz a legfontosabb faktor, hiszen e nélkül nem vagyunk képesek nagy teljesítményekre. ”

„A könyv nemcsak elméleti, hanem gyakorlati értéke is van. Megelőzés, életmódi tanácsok, megítélést segítő tesztek könnyítik az olvasó tájékozódását, segítik esetleges (szükséges) életviteli változtatásait.”

Rendkívül információ gazdag és tartalmas olvasmány. A nyaralás alatt kiolvastam, egyszerűen nem tudtam letenni. Pedig a maga 345 oldalas terjedelmével nem mindennapi jelenség.

Jó olvasást!

Karesz

Az alábbi cikkekkel várunk a Férfi héten:


Január 30. szombat:

Könyvajánló: Férfi az új évezredben

Január 31. vasárnap:

Férfiak véleménye a vegán tanfolyamról

A cikkeket, videókat hivatkozással együtt lehet osztani! Köszönünk minden like-ot és osztást!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!