Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2010. december 12., vasárnap

Karácsonyi Party Beszámoló



Nagyon jó volt a péntek este. Bár nem voltunk olyan sokan, mint a múltkor, akadtak még üres székek, lehet pont Téged várt! De akik ott voltak, lelkesek voltak velünk együtt, hasznos dolgokat kérdeztek, beszélgettünk, és mindenki nagyon elégedett volt az ételekkel. Ennek örülök!


Ha valaki azt gondolja, hogy ugyanaz a téma volt, vagy ugyanazok az ételek, ő már volt egyszer ilyenen, ő már hallott engem beszélni, ő már tudja mi az élő ételek, akkor bizony bánhatja, hogy nem jött el, mert más volt! Igyekszem mindig új és új témákat előhozni, új és új ételeket teremteni az asztalra, más partnereket hívtunk meg, és mindig más a hangulat is! Ezért nem érdemes kihagyni egy alkalmat sem!

Először is szeretném megköszönni a férjemnek a támogatást, Agg Ildikó Liliánának a segítséget, Nagy Elvira Ibolyának a díszítéseket, ő díszítette a karácsonyfát, köszönet érte!

Köszönöm a Padma Háznak, a Colonia Centernek, és az Eszter Gyógynövényboltnak a részvételüket! Finom teákat lehetett megkóstolni, és lufikkal várták a kedves vendégeket a Colonia Center, ezenkívül, aki szeretett volna már ma csíráztatni lehetett kapni csíráztató edényt, és magokat is az asztaloknál! Rajtuk nem múlott, hogy Te is belekóstolj az élő, nyers vegán életmódba!





Köszönöm azoknak a vendégeknek, akik eljöttek, bátorítanak minden dicséretükkel, jelenlétükkel, elégedett mosolyukkal. Köszönöm Nektek is, mert nélkületek ez nem jöhetett volna létre!




Az előadás főbb pontjairól nem írok, aki szeretne meghallgatni, a kapuk nyitva állnak előadás keretében! Az ételek a következők voltak: lucerna, káposzta, retek csírák, élő, nyers rizs, nyers nokedli, (ezt Erikánál láttam, azonnal ki is próbáltam, ízlett, és másoknak is, köszönöm) receptet én is hamarosan rakom fel. A rizshez, és nokedlihez készítettem magtejfölt, napraforgó magból. Édesség gyanánt diós pudingot lehetett megkóstolni, karácsonyi tortát, és kókuszkockát! Ezek a receptek megtalálhatóak a Karácsonyi Ajándék Ötletek e-könyvben. Receptek a napokban!!! Figyeld a blogot!





Zöld turmixot, és tisztított vizet lehetett inni, kóstolni! Valaki elnevezte Shrek italnak! Ez jópofa! Bizony, amilyen fura színe van, épp olyan meglepően finom, ez megint megállapításra került!

Úgy érzem megint sikerült, ha pár embert is, de a jó irányba ”terelni”, mert többen is mondták, bizony, ezt kipróbálják!

Voltak már rutinosak is, akik hozták magukkal a füzetüket jegyzetelni, jól tették!

Kinyomtattuk első e-bookunkat, Karácsonyi ajándék ötletek. Így kézbe is lehetett venni!

Karesz lelkesen beszélt az asztaloknál a Regenerációs filozófiáról, amelyre sokan feliratkoztak! Kérték hírlevelünket is, és a könyvünket is. Sőt már érdeklődtek többen is a tanfolyamok iránt!



Nos, hamarosan arról is fogok információkat kiadni, de már csak az év lején! Ebben a pár hétben most én is lenyugodok, olvasok, tanulok tovább, és kidolgozom a tanfolyamok anyagát, éppen ezért ha még nem töltötted ki a kérdőívet (tanfolyamra kattintva) akkor épp itt az ideje! Vannak emberek, akik ezzel nem foglalkoznak, aztán későbbiekben nem jó az ár, túl magas, túl alacsony, nem jó az időpont, nem jó az óraszám, és még kitudja mi nem!? Előre! Előre! Előre! Nyilván mindenkihez nem tudjuk tökéletesen igazítani, de szeretnénk, ha ez valóban Rólatok szólna!

Előadás, ételkóstolóval egybekötve, (amilyen a Halloween és a Karácsonyi party volt) márciusig biztos NEM LESZ! Így meg kell várnotok a tavasz első rügyeit! A lehetőség adott volt mindenki számára! Természetesen cégeknek, és különböző rendezvényeken szívesen megjelenünk.

Helyette tervezek MÁST! (Azért nem tűnök ám el három hónapra!) Ez még kulisszatitok! Figyeld a blogot! : )


Ezenkívül tervezzük, hogy jövőre elindulnak a tanfolyamok, személyes, online, elmélet, és gyakorlat! Tehát előadások helyett, a tanfolyamokon lehet tanulni, és ételeket készíteni, kóstolni! Részletek év elején!

Mindet összevetve jól sikerült ez a Party is!

Nem táncos mulatság volt, de jó volt a társaság, a kiállítók, a hangulat, az ételek, és remélem az előadó is…. :)



Néha kicsit féltem, hogy az asztalon lévő gyertya fel ne gyújtsa a fát, mert bizony nagyon sistergett a fülemhez közel! Aztán végül is el lett fújva!

Még ami említést érdemel, hogy a kérdések közepette két fontosabb dolog is felmerült, ami szerintem külön témát érdemel a jövőben. Az egyik, hogy a gyerek nem eszi meg az élő nyers ételeket, pedig példát mutat a szülő, a másik, hogy be kell-e ruházni több százezer forintot ahhoz, hogy elkezdhessük a vegán életmódot. Ezekről bővebben is fogok írni, de ezek már mind 2011 es év témái, mert közeledik az év vége, a karácsony, Ti is pihenjetek!

Természetesen külön kérdezni lehet tőlem, nehogy ezen múljon az új évi fogadalmad, hogy igen Te elkezded! szaffina@citromail.hu

Vasárnap Jakab Ibolya ír nekünk karácsonyi hangulatban cikket, várjuk szeretettel, és kíváncsian!

Hétfőn még az évben utoljára itt leszek, és aztán téli szünetet kezdek! A karácsonyi üzenetek természetesen 24.-éig kitartanak, és finomságokat is csatolok hozzá, (na persze a képernyőről ezt nem tudod megkóstolni)

Tarts Ibolyával vasárnap délután, és velem hétfőn!

Ha tetszik a blog kérlek,

kövess
a Facebookon is (a blog oldalsávjában)!

Köszönöm.

1 megjegyzés:

  1. Isteni jó volt ez a party, nagyon különlegesen finom ételek voltak, a kókuszkocka íze még most is itt van a számban!!!

    És az a nyami magtejföl, mm.

    Az előadásodból sok mindent elmeséltem a páromnak, nagyot nevetett a mókusos példán :))!!!

    Bár hozzátette, hogy egy túlélő túrásnak más lenne a véleménye.... :D

    VálaszTörlés

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!