Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam indul

Vegán tanfolyamunk MOST egy csomagban, 40 % kedvezménnyel rendelhető meg!


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. július 16., szombat

Sok fénymunkás késztetést érez arra, hogy vegetáriánus étrendre térjen át.


„Sok fénymunkás késztetést érez arra, hogy vegetáriánus étrendre térjen át. Később a felsőbb sugallat hatására fokozatosan teljesen vegán életmódra váltanak. A következő fokozat a nyers gyümölcsök, zöldségek feldolgozatlan magvak és diófélék fogyasztása. Végső soron mindannyian a „pránatáplálkozás” felé mozdulunk el, ahol a levegőben lévő pránából vesszük magunkhoz a tápanyagokat. Ez drámai módon megnöveli várható élettartamunkat és telepatikus képességeinket. Az angyalok azt mondják, azért dolgoznak velünk, hogy segítsék emelni testünk rezgésszintjét. Erre azért van szükség, hogy lépést tarthassunk a Föld egyre gyorsabb rezgésével. A rezgésszint emelkedése azt jelenti, hogy könnyebbé válunk, és érzékenyebbek leszünk az angyali birodalom magasabb, finomabb rezgéseire. Intuitívabbá, kreatívabbá, energikusabbá válunk.” (Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal c. könyv) Nyers Vegán táplálkozásról és szellemi tanításról keresd: Szaffina Nagyt,Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a FacebookonNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!