Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. július 1., péntek

Ezt ne hagyd ki!

(Nem saját fotó)


Tudom, hogy a lehető legegyszerűbb megvenni egy receptes könyvet… és használni, talán félretenni.. de a nyers életmód összetettebb, és sokkal többet tud adni pusztán gasztronómiai élvezeteknél. Azt szeretném, ha valóban mindenki, aki szeretné a tudást elérhetné! Legyél részese a tudatos életmódnak, böjtölésnek, nyers finomságok elkészítésének! Az a véleményem, ha egy adott területen elsajátítod a tudatosságot, akkor sikerülni fog a tudatosság más területeken is! Pl: engem a böjtölés megtanított türelemre, állhatatosságra, kitartásra, öngyógyításra, tudatosságra, visszafogottságra, egyszerűségre. A csíráztatás az előnevelésre, gondoskodásra, az élet szépségre. A magok előre beáztatásai a tervszerűségre. A nyers ételek megtanítottak jobban érzékelni az ízeket, színeket, hogy varázslatosabbá lássam a természet finomságait és ezekért mindennap hálát adjak! Az egészséges étkezés visszaterelt a mozgáshoz, önmagam, testem jobb megismeréséhez. Tudom, hogy ez is csak egy ”láb”… amin érdemes állni… e fizikai világunkban, de lényeges és fontos ”láb”, az hogy mit eszünk, mozgunk-e akárcsak az, hogy vélekedünk önmagunkról, és spirituális utunkon vagyunk-e!

Valamiért feliratkoztál, és ezt köszönöm! Azt szeretném, ha valóban mindenki, amiért feliratkozott, elért hozzám, megkapná amiért idetalált! Ezért most különleges felhívással fordulok feléd! Ha eddig még nem végeztél volna el nálunk Vegán Tanfolyamot, most július 1.-től 20.-ig mind a 10 hónap anyagát 2000 Ft/db áron, azaz 20.000 Ft-ért odaadom, csak kizárólag hírlevél olvasónak, aki már legalább egy terméket vásárolt tőlünk! Ezzel köszönöm meg a bizalmat! (Kérlek írd meg e-mailben mit vásároltál és mikor köszönjük!)

Csodálatos nyarat kívánok!


Szeretettel: Szaffina

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!