Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. április 1., szerda

Ételkészítés a ”kis segédemmel”Salátát készítettünk Annával a mama konyhájában. Nagyon ügyes volt, tanítottam mit hogyan szeleteljen, hogyan fogja össze kis kezeivel a zöldségeket, hogy azok a bevágás után ne essenek szét, és szép egyenletes kis kockákat tudjon vágni. Nagyon jól sikerült! És bár volt bőven alapanyag, és bőven jutott másnapra, ebédre, hamar végeztünk így ketten. Én mostam a zöldségeket: salátát, uborkát, retket, paprikát, és tettünk hozzá még friss medvehagymát is, ő pedig szeletelte össze egy tálba. A végén meglocsoltuk egy kis lenmagolajjal és Himalája sóval fűszereztük. Élvezet volt együtt készíteni, és másnap együtt ebédelni! Köszönöm a segítő kis kezeit!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!