Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. április 10., péntek

Magokból csírák”- kóstoló és előadás


Szeretettel Várlak a ZöldMagFesztiválon!


„Magokból csírák”- kóstoló és előadás a Szaffina fűszerkonyhájával

Hogyan csíráztassunk, miért nem sikerül a csíráztatás, honnan szerezzünk be jó minőségű magokat, hogyan termesszünk búzafüvet, egyáltalán mi a csudára is jó? Erről lesz szó 10 órakor a Boróka teremben, interaktív előadással, saját filmvetítéssel, és kóstolóval.

A csírák alvó magvacskákból életre kelt élő ételek. Az élet első kis jelei! A kezdeti időszakban a csíráknak nagyon magas a vitamin és ásványi anyag tartalmuk. A magok alvó állapotukban enzim gátló szereket tartalmaznak, hogy megvédelmezze őket a baktériumoktól. Ezért be kell áztatni csíráztatás, illetve felhasználás előtt. Százszor több tápanyag található meg bennük, mint a kifejlett növényekben, hiszen gyors növekedésükhöz több tápanyagra is van szükségük. A csírák kifejlett növényi eszenciát tartalmaznak, a természet őserőit hordozzák magukban.

A rendezvény programjai elérhetőek a Facebookon és a MagNet Közösségi Ház honlapján is.Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a FacebookonNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!