Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. december 16., kedd

Kié a Hal? TársasjátékEz egy egyszerű, de annál nagyszerűbb fejtörős társasjáték! Kitűnő családi összejövetelekkor, karácsonykor, szilveszterkor. Minél többen játsszátok, annál izgalmasabb, több szem többet lát, több fej, többet jár alapon. Csak intelligens embereknek és erős idegzetűeknek!
Albert Einstein találta ki ezt az egyszerű játékot, mely elég rendesen megmozgatja az agytekervényeket. Ezt a fejtörőt mi elkészítettük egyszerűen, játszható módon mások számára is.

Kirakjátok egymás mellé az öt különböző színű házakat. Ezután közösen, de lehet felváltva is, helyezzétek el a cetliket Einstein üzenete által a megfelelő házakon. Egyszerűnek tűnik? Pedig nem az!

Sok-sok apró kreatív ötletet gyűjtöttem össze egy csokorba. Amikor nem tudod, kinek, mit is adhatnál? Amikor nem akarod, hogy már megint az unott ajándékokat adjátok egymásnak. Amikor nem akarod, hogy megint a pénz domináljon karácsonykor, és amikor valami igazán különleges, varázslatos karácsonyra vágysz, akkor kell kézbe venni ezt a kis könyvet, mely segítségedre lehet! A könyvet ajánlom bárkinek, bármikor, nem csak karácsonykor!

A játékhoz szükséges kellékeket, sablonokat megtalálod a Karácsonyi Ajándék Ötletek könyvünkben. 

INGYEN LETÖLTHETŐ! 

Ajándékozd meg te is Szeretteidet!

http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/2010/11/karacsonyi-ajandek-otletek-konyv.html

Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!