Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. december 6., szombat

Mi kerül a puttonyba?


Ma jön a Mikulás! Vajon mi kerülhet be egy vegán puttonyba? Szaloncukrok, csokik, télapó, krampusz, hóember, angyalka csoki figurák helyett?

Vagy teljesen elképzelhetetlen a Mikulás napja csoki mikulás figurák nélkül?! Avagy erre a napra, és a többi ünnepnapra szemet hunyunk, és lehet csemegézni, kísértésbe esni, engedni a csábításnak? Mennyire vagyunk következetesek, és tudatosak ünnepekkor, és ha jön a Mikulás?

Mit tehetünk a puttonyba?

Apró játékot, narancsot, mandarint, melyeket megtűzdelhetünk szegfűszeggel is. Készíthetünk mi magunk is apró vega süteményt, melyet nem kell sütnünk, csak legfeljebb megaszaljuk. (Lásd: Karácsonyi Ajándék Ötletek könyv) Készíthetünk csokoládét, természetesen sziruppal, és karobporral, mikulásformába öntve. (Sajnos én nekem nem sikerült beszereznem ilyen formát, de húsvét nyuszim már van! : )

Sok-sok apró kreatív ötletet gyűjtöttem össze egy csokorba. Amikor nem tudod, kinek, mit is adhatnál? Amikor nem akarod, hogy már megint az unott ajándékokat adjátok egymásnak. Amikor nem akarod, hogy megint a pénz domináljon karácsonykor, és amikor valami igazán különleges, varázslatos karácsonyra vágysz, akkor kell kézbe venni ezt a kis könyvet, mely segítségedre lehet! A könyvet ajánlom bárkinek, bármikor, nem csak karácsonykor!

Rakhatunk a csizmácskákba, (nálunk ez van, ezt olvashatjátok a Karácsonyi Ajándék Ötletek könyvben) magokat, diót, mandulát kis üvegekbe. Előtte áztassuk be, és szárítsuk ki!

Tartalma: A könyvben 55 ötletet találhattok, több mint 80 oldalon, színes képekkel illusztrálva, és kész  sablonokkal. Plusz a Karácsonyi Diós Torta Videó receptet.

További ötletek: Karácsonyi Meglepetés


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


1 megjegyzés:

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!