Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. január 28., hétfő

Férfihét 2013


Mint ahogy azt megszokhattátok, minden év januárjában van egy hét, amikor a férfiakkal foglalkozunk. Ezen a héten róluk lesz szó. Az elmúlt két év cikkeiből, riportjaiból mazsolázgatunk, biztos sokan vannak, akik ezeket még nem nézték és nem olvasták. Szót ejtünk a vegán férfiakról, akik ezt az életmódot választották, és miért, lesz könyvajánló, de nem csak férfiaknak! Felelevenítjük Karesz mákos tortácskáját is, és bemutatunk pár olyan vegán ételt, ami kifejezetten a férfiakra, illetve férfiasságra van hatással. Jógáról is beszél nekünk Selmeci Csongor a Magyar jóga Szövetség Elnöke.

Kívánom, hogy egyre több férfihoz is eljussanak a nyers ételek, az egészséges szemlélet, a mozgás, a természetes kozmetikumok, olajok használata. Szükségünk van férfiakra, ezért kérjük, hogy vigyázzanak testükre, lelkükre, hogy sokáig élvezhessük velük itt az életet! Hogy ők is vigyázhassanak ránk, és szeressenek!

Következő cikkben a Vegán és vegetáriánus férfiakat mutatjuk be.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!