Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. január 30., szombat

Ingyen könyv - A Víz Láthatatlan Élő Virága


Egy különleges könyvet küldök ajándékba, most minden kedves olvasómnak! Ingyenesen letölthető, de előtte olvasd el, miért is ajánlom Neked Kedves Olvasóm!

" A Víz láthatatlan Élő Világa "

Milyen csoda rejtőzik a Klamath-tóban? Miért annyira különleges? Mitől más az Afa alga, mint bármilyen más alga? Milyen tudományos kutatások támasztják ezt alá?
Erről szól részletesen ez a könyv.
Továbbá szót ejt még néhány fontos kérdésről. Az Afa őssejt mobilizáló hatásáról, és milyen bizonyított gyógyulások történtek általa. Depresszió, figyelem zavar, csökkentése, elmúlása, kedélyállapot javulás, fogyás, rák megelőzése, leküzdésében is szerepet játszik!A könyv értékes információkat tartalmaz, röviden, tömören tények elé állítja az olvasót! Érdekes lehet azok számára, akik csak most ismerkednek az élő ételek világával, az egészséges életmóddal, és azok számára is, akik tudományos szemmel olvassák.

Részletek a könyvből:

"A Klamath-tóból származó kék-zöld alga:

• serkenti a természetes ölősejtek vándorlását, és ezek a limfociták részt vesznek a rákos, illetve vírussal fertőzött sejtek megsemmisítésében,

• tartalmaz egy, „az öröm molekulája”-ként ismert anyagot, mely növeli a mentális energiát és a koncentrálóképességet, javítja a hangulatot, és csökkenti a depressziós tüneteket,

• kivételesen jó forrása az omega-3 zsírsavaknak, karotinoidoknak és a klorofillnak,

• növeli a csontvelő őssejtkibocsátását, vagyis egy egyedülálló természetes termék a regenerálódás tekintetében,

• tartalmaz egy egyedi és hatékony gyulladásgátló vegyületet”.

„A béta-karotin és más karotinoidok Az AFA karotinoid-tartalma kimagasló (240 etinolegyenérték/ gramm). A karotinoidokat évek óta használják a szárnyasok tenyészté- sében táplálékkiegészítőként, hogy a csirkéknek egészséges bőrszínük, a tojásnak meg szép sárgája legyen. A béta-karotinról más karotinoidokkal együtt kimutatták, hogy erősen antioxidáns hatással bírnak, mely nagy segítség a szív- és érrendszeri betegségek kezelésénél. 16,17 Egy felmérésben 1899 férfi karotinoidszintjét mérték meg, majd 13 éven át követték egészségi állapotukat. Ennyi idő alatt a legmagasabb karotinoidszinttel rendelkező férfiaknál 36%-kal volt kevesebb a szívrohamok és halálozások száma a legalacsonyabb karotinoidszinttel rendelkezőkhöz képest. 19 A béta-karotin bizonyítottan serkenti az immunrendszer működését, valamint megelőzi a bőr, száj és mellrák kialakulását. Ezen kívül az AFA még két fajta karotinoidot (lutein, likopén) tartalmaz, melyek szintén védelmet jelenthetnek bizonyos rákfajtákkal szemben. ”

„Az esszenciális zsírsavakról, különösen az omega-3 esszenciális zsírsavakról kimutatták, hogy jótékony hatással vannak az immun-, a szív- és ér-, valamint az idegrendszerre. Figyelemre méltó, hogy a szárított AFA lipidtartalmának csaknem 50%-át omega-3 zsírsavak teszik ki (többnyire alfa-linolénsav)."


„A fikocianin az összes cianofitában megtalálható, ez a kék pigmentrész neve. Az élő algasejtekben a fikocianin fehérjetároló és antioxidáns szerepet tölt be, megvédi a sejteket bizonyos hullámhosszúságú hatásoktól. A fikocianin az AFA szárazanyag-tartalmának mintegy 15%-t teszi ki. A fikocianinról kimutatták, hogy erős antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Különböző állatkísérletek során a fikocianin csökkentette vagy megelőzte a gyulladást"

„Klorofillnak nevezzük a növényekben található zöld pigmenteket, melyek feladata a fényenergia átalakítása kémiai energiává. A klorofillt az összes zöld növényben megtaláljuk, azonban az AFA-ban különösen magas koncentrációban fordul elő (a szárazanyag-tartalom súlyának 1-2 %-a). Szerkezetét tekintve a klorofill majdnem ugyanolyan, mint a hematin, ami a vérben oxigént szállító hemoglobin magját alkotja. Mind tudományos kutatások, mind az orvosi megfigyelések bizonyították a klorofill gyógyító és rákellenes hatását. Például nemrég kimutatták, hogy a klorofill egy vízben oldódó fajtája (klorofillin) védelmet jelent bizonyos típusú májrákfajtákkal szemben. 8-11"

„A norepinefrin szintén az örömérzetért felelős anyag, és a PEA erre is serkentőleg hat. A magasabb norepinefrin-szint az agyban örömérzetet kelt és csökkenti az éhséget."

Christian Drapeau:

„A vadontermő táplálékok szakértője, író, kutató és neurofiziológus. 1994 óta nemzetközi szinten több, mint 30,000 embernek tartott előadásokat a táplálkozásról. A egészségről szóló információkat és meglátásait alapossággal, érthető formában és humorosan adja elő. Tanulmányozta többek között a figyelemhiányos hiperaktivitást (ADD/ADHD), a gyorsított tanulást és a vadon növő szupertáplálékok hatásait a mentális funkciókra nézve.

Érdemei:

Christian Drapeau 13 évnyi kutatói tapasztalattal rendelkező neurofiziológus. Kutatásait a táplálkozás és a természetes táplálékok területén folytatta. Drapeau a montreali McGill Egyetemen 1987-ben kapta meg tudományos diplomáját neurofiziológiából, és ugyanitt szerezte meg 1991-ben a doktorátust. Ezután fitoterápiát és természetgyógyászatot tanult, aminek köszönhetően a Cell Tech kinevezte vezető tudósává, és itt az AFA-val végzett kutatásokat irányította. Jelenleg a Desert Lake Technologies, LLC vezető tudósa. 1996 óta tagja az International Who’s Who of Professionals-nek.1995-től kezdve Drapeau több egyetemmel közösen kutatta az AFA jótékony hatásait az egészségre nézve. Ebben a témában számos megjelent cikknek és irodalomnak társszerzője.”

A Könyv ingyenesen letölthető ITT.

„Az érintetlen természetben tenyésző kékzöld AFA-alga Észak-Amerikában a Klamath-tóban található. A tó 250 km2 alapterületű, 1400 méter magasan vulkanikus területen fekszik, vízellátásáról az ásványi anyagokban gazdag közeli hegyi forrás gondoskodik. Ez a forrás 600 méter mélyről hozza felszínre az értékes ásványi anyagokat. Mindehhez hozzájárul az évi közel 300 napfényes nap is, melynek következtében az intenzív fényenergia a fotoszintézis által átvándorol az algába. Ezen optimális klimatikus feltételek közepette, az érintetlen természet ölén tenyészik a kékzöld AFA-alga, Földünk egyik legtáplálóbb élelmiszere.

A kékzöld alga keletkezése:

3-4 milliárd évvel ezelőtt az óceánokban vette kezdetét a monocellurális élet. A napfény, a széndioxid és a víz felhasználásával az algák és egyes baktériumok szerves vegyületeket állítanak elő. Ezt a folyamatot hívjuk fotoszintézisnek. Ez a folyamat túlzás nélkül földünk legalapvetőbb folyamata, hiszen a fotoszintézisből származnak a magasabb rendű életformák számára elengedhetetlen szénhidrátok, az emberiség által felhasznált összes élelmiszer, valamint az építő- és nyersanyagok tekintélyes része. A fényenergia begyűjtéséhez a fotoszintetizáló szervezetek speciális pigmenteket használnak, amelyek közül legfontosabb a vörös és kék tartományban elnyelő klorofill, aminek a kékzöld AFA alga is köszönheti a színét.A kékzöld AFA-algában 23 ásványi anyag és nyomelem található, 14 vitamin, valamint mind a 9-féle esszenciális aminosav. Ezen elemek kombinációja erősítik és kiegészítik egymás hatását.A kékzöld AFA-alga tabletták nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert !”


A kék-zöld Afa algát mi is használjuk, és valóban érezhető a jótékony tulajdonsága! Több energia, és amit másokon is tapasztaltunk, és önmagunkon is, hogy akár akkut, akár krónikus betegség esetén is gyorsabb a felépülés. Mi a 600 db-os kiszerelést szoktuk vásárolni, ez éri meg a legjobban, de választhatsz más kiszerelésűt is, illetve porformátumot is érdemes kipróbálni, hiszen azt bele tudod keverni az ételeidbe.

Itt megtekintheted a terméket.


Minden kedves férfi vásárlónknak egy Regenerációs elemzést adunk ajándékba a férfi hét alatt!

A cikkmegosztók között az 1. Nyers, Vegán, Receptes könyv digitális változatát sorsoljuk ki.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!