Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2013. január 28., hétfő

Férfihét 2013


Mint ahogy azt megszokhattátok, minden év januárjában van egy hét, amikor a férfiakkal foglalkozunk. Ezen a héten róluk lesz szó. Az elmúlt két év cikkeiből, riportjaiból mazsolázgatunk, biztos sokan vannak, akik ezeket még nem nézték és nem olvasták. Szót ejtünk a vegán férfiakról, akik ezt az életmódot választották, és miért, lesz könyvajánló, de nem csak férfiaknak! Felelevenítjük Karesz mákos tortácskáját is, és bemutatunk pár olyan vegán ételt, ami kifejezetten a férfiakra, illetve férfiasságra van hatással. Jógáról is beszél nekünk Selmeci Csongor a Magyar jóga Szövetség Elnöke.

Kívánom, hogy egyre több férfihoz is eljussanak a nyers ételek, az egészséges szemlélet, a mozgás, a természetes kozmetikumok, olajok használata. Szükségünk van férfiakra, ezért kérjük, hogy vigyázzanak testükre, lelkükre, hogy sokáig élvezhessük velük itt az életet! Hogy ők is vigyázhassanak ránk, és szeressenek!

Következő cikkben a Vegán és vegetáriánus férfiakat mutatjuk be.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a FacebookonNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!