Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Rendkívüli Nyári Akció!!!

Ajánlj és vidd a terméket! Van még olyan receptes könyv, ételkészítő videó, vagy tanfolyam, cd, vagy elemzés, amit nem tudtál még beszerezni tőlünk? Ajánlj fel az általad választott termékért egy összeget, kizárólag privátban szaffina@citromail.hu (reális árat kérünk azért! pl. ami nem üti meg az előállítási díjat sajnos nem áll módunkban elfogadni!) Mi eldöntjük elfogadható-e az általad kínált ár vagy sem… kifizeted és tiéd a termék! :) Postaköltséggel bizonyos termékeknél számolni kell külön 560 Ft! Mivel ez nagyon-nagyon kedvező árfeltétel, ezért ez csak augusztus 6.-ig él! Befizetni pedig legkésőbb augusztus 8-.ig kell! Nézz körül a termékek menüben! Kérdésed van, kérdezz a szaffina@citromail.hu e-mailen vagy itt privátban!

Az összes terméket a www.szaffinafuszerkonyhája.com weboldalon a Termékek menü legördülő listájában éred el!


Frissítő Talpmasszázs


Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, 1 órás elfoglaltság, lazítás, pihenés, felfrissülés. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel állnak kapcsolatban. Minden szervnek megtalálható a reflexpontja a talp területén. Vérkeringés fokozás, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, gyógyulási folyamatok idézhetők elő a rendszeres megfelelő pontok masszírozásával. Gyógyhatása bizonyított, de nem helyettesíti az orvosi kezelést és kivizsgálást! Előre bejelentkezés szükséges e-mailben vagy Facebookon privátban!

Bejelentkezés: szaffina(kukac)citromail.hu 2000 Ft

Szaffina Nagy, életmód tanácsadó, hipnotizőr, talpmasszőr, író, előadó


Hírlevél feliratkozás előtt kérlek, kattints IDE!

2012. február 22., szerda

Zserbó


Kaptam gyümölcslapokat barátnőmtől, Nórától, és pont áztattam be diót, és volt itthon aszalt sárgabarack, így eldöntöttem zserbót készítek az én Kedvesemnek. Mondanom sem kell, hogy örült neki!


A beáztatott diót, kiszárítottam, ledaráltam, és kevés frissen facsart citromlével összekevertem. (Én nem tettem hozzá mézet, hiszen a gyümölcslap, és a sárgabarack már önmagában is nagyon édes.) A sárgabarackot beáztattam pár órára, és aprítógép segítségével nyers lekvárt készítettem belőle. Négy lapot használtam fel. Az első lapra diót kentem, a másodikra lekvárt, a harmadikra diót, és lekvárt vegyesen és a negyedik lapra került a csoki máz. Amit most kakaóvajjal készítettem, ami szintén az én drága barátnőmtől való! A csokit kevésbé édesre készítettem, inkább keserű lett, pontosan az ízek hatása miatt, ne legyen túl édes a zserbó. Lehűtöttem, és nagyon finom lett! Köszönöm a gyümölcslapokat, és a kakaóvajat Nórának! Diót a mamának, és Karesznak, hogy megette!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!