Barátnőmtől ajándékba kaptam gyümölcslapokat. Ezeket könnyedén meg lehet tölteni. Mákosra, diósra, kókuszosra.
Mákos: daráljuk meg a mákot, és nyers lekvárral (aszalványtól) vagy mézzel ízesítjük meg. Kevés citromlét is adjunk hozzá. Reszelhetünk hozzá almát is.
Diós: beáztatott és kiszárított diót ledarálunk. Áztatott mazsolával, nyers lekvárral vagy mézzel, és kevés citromlével ízesítjük.
Kókuszos: kókuszreszeléket ledaráljuk, juharsziruppal vagy mézzel édesítjük és citromlével ízesítjük. Adhatunk hozzá áztatott mazsolát.
A megtöltött lapokat felgöngyölítjük és tálalásnál leönthetjük csokoládéval. Amit szintén nagyon egyszerűen elkészíthetünk: karobpor, méz, vagy más természetes édesítő (juharszirup, sztívia, agavé) és kevés méz összekeverve. Ha zsírosabbra szeretnénk tehetünk hozzá kakaóvajt.
Gyümölcslapokat pépesre darált és megaszalt gyümölcsökből kaphatunk. Lásd: Fitt Nők
Köszönöm Nórának a finom lapokat!
Mákos: daráljuk meg a mákot, és nyers lekvárral (aszalványtól) vagy mézzel ízesítjük meg. Kevés citromlét is adjunk hozzá. Reszelhetünk hozzá almát is.
Diós: beáztatott és kiszárított diót ledarálunk. Áztatott mazsolával, nyers lekvárral vagy mézzel, és kevés citromlével ízesítjük.
Kókuszos: kókuszreszeléket ledaráljuk, juharsziruppal vagy mézzel édesítjük és citromlével ízesítjük. Adhatunk hozzá áztatott mazsolát.
A megtöltött lapokat felgöngyölítjük és tálalásnál leönthetjük csokoládéval. Amit szintén nagyon egyszerűen elkészíthetünk: karobpor, méz, vagy más természetes édesítő (juharszirup, sztívia, agavé) és kevés méz összekeverve. Ha zsírosabbra szeretnénk tehetünk hozzá kakaóvajt.
Gyümölcslapokat pépesre darált és megaszalt gyümölcsökből kaphatunk. Lásd: Fitt Nők
Köszönöm Nórának a finom lapokat!
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése