Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. december 28., szerda

A 2016-os évben történtJanuárban ismét megünnepeltük a férfiakat, kiemelkedő vendégem egy mágus volt, akit meghívtam többször is a konyhámba és beszámolt a nyers vegán ételekről, számára melyik ízlett neki leginkább. Mindig érdekes egy mindenevőt vendégül látni. A cikk itt olvasható:


Jövő januárban ismét FÉRFIAK HETE!

Februárban az Alkotónők Magazin interjút készített velem, „Az élő ételek asszonya” címmel, köszönet érte! 

Tavaszi méregtelenítő ételekről is beszélgettünk és sok finom receptet is megosztottunk a kedves olvasókkal.


Márciusban Veszprémben a Natura Napon léptünk fel az Ízek, színek, élő Ételek című előadásunkkal, ahol a kínai öt elemről, szervekről, és hozzájuk társított élő ételekről, színekről, ízekről beszéltünk, kóstolóval.


A „Főzzünk másképpen” MOMOT recept pályázatán ahol mindenevők küldték be receptjeiket, mi a nyers vegán töltött káposztánkkal a 2. helyezést értük el lepipálva ezzel a többi magyaros hagyományos ételt! Azért ez nem semmi….

Márciusban a hölgyeket is megünnepeltük a NŐK HETÉBEN, ahol több érdekes cikk is megjelent, egyet emelnék ki közülük, de természetesen az összes megtekinthető az archívumban.

„A Tahiti nők szépségének titka”

Áprilisban a zöld levek és turmixok mellett Green kóstolót és előadást is tartottunk a Magnet Házban a Zöldmag Fesztiválon.


Letettem a hipnózis vizsgáim… és elindítottam a blogon is, „Hipnózis, mint gyógymód” cikkemmel az érdeklődést, és ez a cikk megjelent a „Pozitív Emberek” újságban is.


Mentsd a Földet! Mentsd a fákat! (Április 22. Föld Napja) cikkem:

Májusban a blog születésnapján közzétettünk egy emlékképes archívumot:


Olvasói levelekből szemezgettünk:


Megjelent két új termékünk is, amit már sokan vártak az egyik a 3. receptes könyvünk még nagyobb színes képekkel és dupla mennyiségű finomságokkal! A másik termékünk meglepetés volt az ősi elemekre épülő meditatív saját cd-ém! Mely gyógyító, regeneráló, szervekre és egészségi állapotra pozitívan ható! Köszönjük ezúton is mindenkinek, aki támogatott bennünket a termékek megvásárlásával! Áldás!


„Gyógyít-e a nyers vegán étrend?” című júniusi kiemelt cikkünk:

Sok hűsítő turmixok, limonádék, és finom nyers ételek receptje volt olvasható nyáron a blogon, pl: stefánia vagdalt, paradicsom saláta, uborka saláta, kovászos uborka, ribizli torta, stb…. (Keresőbe írhatjátok az általatok keresett recept nevét és kidobja a blog.)

Augusztusban ismét részt vettünk előadóként és kiállítóként a Vegetáriánus Fesztiválon, majd ezt követte szeptemberben a Vega Food Fest, az Everness Fesztivál, a veszprémi Magyarok Sokadalma, ahol rádióinterjú is készült velem a Mária rádióval.


Ismét lehetett kérni ingyenes könyvünket a paradicsomos receptekből összeállított kis e-bookot.


„Embermesék” című műsorban interjú készült velem a ONE Direct rádióban. Köszönöm!

Szeptemberben ismét akciós áron lehetett jelentkezni vegán tanfolyamunkra.


Októberben tökös ételkészítő videókat raktunk fel, diós, tökös, szilvás finomságokat. készítettünk tökmécsest is. Videó youtubén megtekinthető. Őszi Natura Napon is részt vettünk Veszprémben, ahol egész napos non-stop előadással készültünk, kóstolókkal, nap végén záró angyal meditációval…hű…elég fárasztó volt…. de…. megérte…. :) Köszönjük, hogy ott voltatok velünk egész nap!


Év vége fele finom nyers édességeket tettünk közzé, mint a raffaelló, havas hegcsúcsok, ferrero, kókuszkocka stb…. és lehetett kérni ingyenes karácsonyi könyvünket videóval együtt:


Az év csúcspontja december 5.-én megtartott különleges karácsonyi előadásunk volt, a Vega Est szervezésében, a Magnet Házban. Vittünk nyers csokis kekszet, nyers növényi tejet, előadtunk, ajándékot osztogattunk és énekeltünk is! Teljes videó megtekinthető itt:


Köszönjük, hogy velünk tartottatok egész évben! Várunk Benneteket szeretettel a 2017-es esztendőben is programjainkra, előadásainkra, ételkészítő tanfolyamunkra, vegán online tanfolyamainkra (világon bárhonnan elvégezhető) könyvbemutatóinkra, Férfi Hétre, Nők Hetére, szóval minden vegán és egészség rendezvényen, ahol mi is megjelenünk! Lehet bátran odajönni, fotózkodni, beszélgetni, dedikáltatni! Köszönjük, hogy vagytok, hogy bátorítatok minket, hogy olvastok, hogy megosztatok minket! Iratkozzatok fel hírlevélre, hogy minden ingyenes könyvünkhöz hozzájussatok és minden programról értesüljetek! Kövessetek minket Facebokon is!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!