Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2016. szeptember 28., szerda

Megtanulni…


Sokan azt hiszik a vegánsághoz elég egy kis zöldség, gyümölcs, összeütni valamit és ennyi. Ennél sokkal többről van szó. Ez egy életforma, egy tudatos gondolkozás az életed minden területén. Böjt, meditációk, megválogatni az ételeket, alapanyagokat, tudatosan enni, inni, vásárolni. Tudatosan óvni a környezetet, önmagunkat, a bőrünket, hajunkat, óvni az állatokat, és gondozni a növényeket. Tudatosan élni, és gondolkozni, és cselekedni. Megtanulni a fontosabb méreganyagokat, hogy elkerüld, megtanulni mit szerezz be a konyhádra, hogyan készíts süteményeket, tortákat, fasírozottakat, rizst, tejfölt, tejet, rakottas és magyaros ételeket, leveseket, nyers főzelékeket, és egyéb más finomságokat. Megtanulni milyen fizikai problémádra melyik zöldség, gyümölcs való, hogyan böjtölj helyesen, vagy hogyan tudod erősíteni a szerveidet, milyen színű és ízű étkekkel. Megtanulni hogyan erősítsd önmagadban az őselemeket, különböző ételekben milyen vitamin és ásványi anyag található. Megérteni miért másabb a nyers vegán táplálkozás, mennyi mindenre gyógyír, és megérteni az enzimek működését a szervezetünkben és minél jobban hasznosítani azt. Kutatni, kérdezni, megérteni, tudatosan cselekedni és élni! Óvni a körülötted lévő világot. Ehhez a szellemi, lelki megértéshez kínálunk 10 hónapnyi letölthető írott és hanganyagot. Így a tanulásod a saját tempód szerint diktálhatod! Szeptember 30.-ig még őszi akciós áron 2990 Ft-ért, illetve 3990 Ft-ért kínáljuk! Részletek weboldalunkon olvashatók. Jelentkezni privátban.


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!