Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. június 8., hétfő

OTP Családi Napján voltunk


Szuper családi napon voltunk az OTP jóvoltából, kiállítóként!



Nyers, vegán ételeket lehetett nálunk megkóstolni. Napraforgómagból készült körözöttet uborkakarikákon, zöldség fasírozottakat, lencse és mungóbab csírákat, hógolyó süteményt, almaszeleteket lehetett enni. És nagyon sokan oda jöttek, érdeklődtek, kíváncsiskodtak, meglepődtek, hogy „jé ez nem túró, és nem hús, és még sütve sincs, és még is milyen táplálóan finom!” Gyerkőcök, férfiak, hölgyek, testépítők, nyugdíjasok, kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ízlett, és jól érezték magukat az asztalunknál. 


Főképp mert a kóstolás mellett volt tanácsadás, könyvdedikálás, és játék is! Minden játékos nyert ajándékot! A játék kvíz egyszerű volt, de meglepő még is mennyien nem tudták az alapkérdésekre a válaszokat! Holnap ezeket közzéteszem, és az Olvasók is játszhatnak velünk, egy kis nyereményért! Illetve közzé teszem milyen alapvető dolgokban vannak még sokan még lemaradva…. csak hogy tanuljunk!



Ezeket a kis hógolyó sütiket csomagoltuk be és színes kis dobozkákba tettük, a dobozban még egy plusz kedvezményt is találtak a helyes kvíz kitöltők. 



Fűszerasztalunk is volt, különböző fűszernövényeket lehetett megfogni, megkóstolni, és készítettünk az érdeklődőknek kis füzetecskét a legismertebb fűszerekről. Búzafüvet is lehetett nálunk kapni.



Majoranna, oregánó, curry, mézvirág, paradicsom, torma, kapor, citromfű, fodormenta, borsmenta, hagymafélék, petrezselyem, levendula, és egyéb virágok díszítették asztalunkat.


Számunkra példaértékű, hogy egy ilyen családi napra is már meghívnak bennünket, és még jobb, hogy valóban van az egészséges táplálkozásra nyitás, érdeklődés, azok között is, akik még hagyományosan étkeznek, valóban nagy érdeklődéssel jöttek az asztalunkhoz! Ha egyre több ember ismeri meg az egészséges alternatívákat, egyre többen fognak tenni asztalukra is nyers, vegán étkeket, a hagyományos mellé vagy akár idővel azt kiszorítva. már apró kis lépésekkel is sokat tehetünk a mi és családunk egészségért. A legtöbb ember számára az a probléma, hogy nem tudja hogyan kell elkészíteni az ezeket ételeket. És a receptes könyv 1. és receptes könyv 2.  és sem mindig a leggyorsabb megoldás. Ezért az ételkészítő videó 1. és ételkészítő videó 2. csomagot ajánlom, mert azt ezerszer vissza lehet pörgetni, megállítani, és vizuálisan nézni, hogy is kell ezt és azt megcsinálni?!

Ételkészítő videók

Most Szülinapi akcióval csak 560 Ft egy videó!

Előadásokat vállalunk:

Továbbra is várjuk cégek, hotelek, éttermek megkeresését! Ne feledje! Ha az Ön dolgozója egészséges, az Ön cége is többet profitál!


Végezetül még néhány kép a családi napról:





Taekwondo







Magyar Máltai Szeretetszolgálat



X-Box játékok



Kedvenc Mókusom a Suli Banktól!


Minden kedves OTP munkatársat, és azok családtagjait, akik részt vettek a játékunkban, értesítjük, és küldjük az ajándékot! Készült interjú is velem, és videó felvétel, ezt az OTP munkatársai zárt körben fogják megkapni. Köszönjük még egyszer a lehetőséget! Élmény volt!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!