Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. június 1., hétfő

Vegán Tavaszi Fesztiválon voltunk


Fergeteges volt a szombati fesztivál! Isteni finom vegán ételek, sütemények, édességek, fagyalaltok, búzafű, gabonakolbászok, vegán sajtok mind-mind az asztalokon vártak mindenkit! Tönköly párnák, bodzaszörpök, különleges italok, mint a homoktövis, esszenciális olajak, kézi szappanok, ezoterikus könyvek, angyal és tarot kártyák bűvölete, nyers vegán receptes könyv 1. és receptes könyve 2., és egyéb egészség és állatvédő olvasmányok tárultak fel a fesztiválon. Zenei koncert, jóga és egyéb érdekes előadás színesítette még a programot. Aki eljött, tuti jól érezte magát, aki nem az feltétlen jöjjön el jövőre!! Ne hagyjátok ki! Köszönjük Bonifert Annának a szervezést és a többi egyesületi tagnak is! Szuper volt!


NASPOLYA NASSOLDA

Tőlük nyers vegán édességeket, tortákat, pudingokat, friss növényi tejet lehetett kapni.

http://naspolya.hu/

https://www.facebook.com/naspolyanassolda



NAPOS OLDAL

Zöldséges vegán batyuk és töltött palacsinták voltak felsorakoztatva.

http://naposoldal.com/

https://www.facebook.com/pages/Napos-Oldal-Veget%C3%A1ri%C3%A1nus-%C3%89tterem/157005724332883?



KOZMOSZ VEGÁN ÉTTEREM

Babgulyást, falafelt és gyrost és salátákat lehetett kapni, különböző szószokkal.

https://www.facebook.com/vegankozmosz

http://vegankozmosz.hu/



ÉDES ÉLET CUKRÁSZDA

Mennyei csokoládék, sütemények sorakoztak a standjuknál. Hamarosan szezámos pogácsa is bekerül a repertoárba, és ami igazán jól esett, tőlem kérte el a tulajdonos a receptjét. :) Kóstoljátok majd meg!





KERTKONYHA

Vegán konyhaműhely, Szaluter Edit a megálmodója. Igényes, színvonalas vegán receptgyűjteményt lehet nála kapni, ha feliratkozol hozzá!


Náluk frissítő koktélokat lehetett kapni.


Házi füstölt gabonakolbász Tompa Krisztiántól


Növényi sajtok a V-EXPRESSTŐL

https://www.facebook.com/shopvexpress



Finomságok a RÉPAKONYHÁBÓL Repka Ágnes megálmodóval

https://www.facebook.com/repakonyha

http://repakonyha.blogspot.hu/

http://repakonyha.hu/



Tönköly és levendula párnák, bodzaszörpök, búzafű és csírák, mindezt aki saját kezűleg szolgáltatja Török Kata. Nagyon kedves volt, mert a nap végén adott nekem egy kis lila levendulás párnát! Nagyon szépen köszönöm! Kedvenc kispárnám lett! :)

Kata őstermelő, ha szeretnél tőle kispárnát, búzafüvet, vagy bármi más csemegét,: 30/915-7247, kata.dino@gmail.com, Sashalmi piacon is elérhető.



Kézi készítésű szappanok és henna festék

https://www.lush.hu/


HIDEG NYALAT

Vegán kézműves jégkrém: csokoládé, vanília, eper, keksz&karamell, kókusz, trópusi, feketeszeder és még jó pár finom íz…



EZOTERIKUS KÖNYVEK, angyal és tarot kártyák bűvöletében. Állat és egészségvédő könyvek is megtalálhatóak voltak. Lehetett kedvünkre böngészni.



ZÖLDBOLT

Ahol mosódiót, kézi szappant, mosóparfümöt, illóolajokat, természetes samponokat, tusfürdőket, szódabikarbónát, citromsavat, és még sok minden mást, ami környezetkímélő, és „Rajong értem a környezetem” feliratú vászon táskát, könyveket, (köztük a miénket is) lehet kapni.





NATUR ORGANIC

Esszenciális hidegen sajtolt olajak bőséges választéka, különlegességük, amit megkóstoltam a meggymag, hm… isteni, mintha csak marcipánt ennék! De kapható náluk lenmag, búzacsíra, mandula, tökmagolaj a különlegességeken kívül. Érdemes oldalukra felmenni, mert nagy a választék! Ami még felkeltette az érdeklődésemet, a homoktövis velő, ami esszenciális ital, vízzel hígítva érdemes inni. Kissé savanykás, fanyar az íze, de nyári napokon frissítő és egy kis sztíviát is rakhatunk bele. C-vitaminban gazdag, immunerősítő! Én vettem egye üveggel…. gyorsan fogy :) Isteni finom!



MAGTEJ, ahol kóstolni is lehetett a különböző növényi tejeket.

https://www.facebook.com/magtej.hu

http://magtej.hu/


Köszönöm mindenkinek aki, az asztalunkhoz jött! Saját 1. vegán receptes könyvem és 2. vegán receptes könyvem dedikáltam, lehetett vinni ajándékba nyers vegán receptes kártyát, naptárt, infóanyagokat a vegán tanfolyamunkról, ami most éppen akciós! 40 %-os akcióval várunk benneteket! A könyvekre és ételkészítő videókra 20 % kedvezmény jár! Extra akció: regenerációs elemzés 1000 Ft!!! Csakrás meditációs cd 700Ft / db!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!