Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. május 27., szerda

Ma Ünnepelünk!


Május 27.! A blog születésnapja! 

Kedvezményekkel, Vegán sulival várunk Benneteket! Most érdemes elkezdeni!

Részletekért olvass tovább!


Ma Ünnepelünk! Ma van immár 5 éve, hogy elindítottuk útjára a Szaffina fűszerkonyhája blogot. Egy kis rövid videó bemutatkozó:



Hogy is indultunk? Sokan kérdezgették miért váltottunk életmódot, mit eszünk, mit nem, hogy lehet párosítani, egyáltalán hogy lehet ezt kibírni? :) Hát igen, van az a fájás vagy vágy, amiért képes vagy feladni, változtatni…. aki ezt még nem élte meg, az nem tudja, aki már tudja, az érti miről beszélek…

A Szaffina fűszerkonyhája elsősorban egy vegán, nyers alapokra épülő gaszro blog. A fűszerkonyha csupán egyféle művésznévként indult… ma már azt mondom talán jobb lett volna egy nyers vegán konyha nevet adni, de akkor még nem tudtuk, hogy így kinőjük magunkat. Elindulásunkat követően rengeteg cikk, program, könyvajánló, tanácsok, nyers vegán receptek, szépségápolási és környezetvédelmi írások jelentek meg… majd az egy éves születésnapunkra kijött az első receptes könyvem… a vegán tanfolyamunk online, az ételkészítő videó 1. csomag, az ételkészítő videó 2. csomag és az ősi kínai öt elem regenerációs filozófiájára épülő elemzés is. Ma már még több videóval, rendezvénnyel, és még egy 2. receptes könyvvel büszkélkedhetünk, saját kiadó és egyéb média csatornák nélkül!

Köszönjük mindenkinek a lelkes támogatást! Az olvasást! Hogy ebben a rohanó világban néha megálltok és egy kis időt szántok rám, a cikkeimre, a receptjeimre és elolvassátok, megdicséritek. Sokat jelentenek ezek számunkra! Mert tudjuk nem hiábavaló a munkánk!

Aki továbbra is velünk tart, és együtt olvas velünk, és vásárol, ne feledje ezzel támogatja a mi munkánkat, támogatja a magyart! :) Köszönjük!!!

SZÜLETÉSNAPI AKCIÓNKRÓL se feledkezzünk meg, ezt általában mindig várják az olvasóink, hiszen ilyenkor minden termékünk kedvezményesen vásárolható meg.

(Termékeinket ezen a menüponton érhetitek el a weboldalon! http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com/termeke

Nem a blogon! Az akciós árak átállításához kérünk egy kis türelmet, de addig is lehet kérni e-mailben, illetve kérdezni.)

VEGA SULI ONLINE, egy csomagban most összepakoltuk számodra!

Csomag tartalma:

Mi az, amiről nem akarják, hogy tudj? Mik azok a döbbenetes tények, amelyek kicsapják a biztosítékot? Készen állsz arra, hogy megtudd?? Miért érdemes tisztán, természetesen táplálkozni? Milyen folyamatokon megyünk keresztül lelkileg és testileg? Hogyan tudjuk megérteni a vegánizmus fontosságát? Milyen eszközöket érdemes beszerezni az új, egészségtudatos konyhánkba? Hogyan készíthetőek el az ételek és hogyan társíthatjuk őket helyesen? Miért lehet ez az étkezési forma egyben gyógyító hatású étrend és életforma? 

10 hónapos Online Vegán E-book, + Hanganyag, 


 20 db Nyers, Vegán Ételkészítő Videó



2 db Nyomtatott Nyers, Vegán Receptes Könyv (postán küldjük)

Értéke: 118.860 Ft. Születésnapi akcióval 40 % os kedvezményt biztosítunk! A teljes csomag megvásárolható: 71.316 Ft-ért!

(két max három részletben is fizethető)

Havi díjon is lehet VEGA SULIT végezni online, akkor is ugyanezt a csomagot megkapja aki kéri, havi díjban a kedvezményes ár, 9.990 Ft helyett, ajándék csomag összeállítással,: 8.000 Ft!

Minden más különálló termékünkre 20%-os kedvezményt biztosítunk! A receptes könyvek árából is! Külön megvásárolható a havi oktatóanyagunk, hanganyaggal, az ételkészítő videók 1 és 2 csomag.

Extra akció!!!
  • A regenerációs elemzés 10.000 helyett 1000 Ft!!
  • Meditációs cd: 1400 Ft helyett: 700 Ft /db!
 8 db 11.200 Ft helyett: 4000 Ft / csomag!!

A születésnapi akciónk június 15.-ig él! Utána teljes áron lehet csak vásárolni! Köszönjük előre is mindenkinek a megrendelését! Kérdezni: szaffina(kukac)citromail.hu, info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.hu

70/408-41-45

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!