Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. május 4., hétfő

Előadásokat vállalunk





Előadásokat vállalunk rendezvényeken, partykon, egészségnapokon, fesztiválokon. Ételkészítő tanfolyamot és táborokat vállalunk családoknál, hoteleknél, szállodáknál, iskoláknál, és egyéb csoportoknak. Szívesen szervezünk kisebb rendezvényeket is, ami egészséggel, spiritualitással, környezetvédelemmel kapcsolatos.

Az előadásokért külön díjat nem számolunk fel! Amit kérünk: az előadások kerüljenek fel hirdetési felületre, plakátra, egyéb reklámfelületekre. Előadásokra egy asztalt, két széket, és egy projektort kérünk, továbbá hogy kitehessük a termékeinket, szolgáltatásainkat. Ahol értékesítés nem megengedett, ott napi díjat számolunk fel! Csak előadás esetén útiköltséget kérünk. Távolabbi helyen, illetve ahol külön ételkészítést is kérnek, ott szállást. Ételkészítés esetén kérjük az alapanyagok, mint zöldségek, gyümölcsök, fűszerek megbízható, piaci megvételét, beszerzését, és külön munkadíjat! A táborok, és tanfolyamok külön díjak alá esnek, mert azok egész és több napos programok. Gépekkel rendelkezünk. Csak olyan konyhában vagyunk hajlandóak dolgozni, ami tiszta, állat és vegyszer mentes, kérjük ezt vegyék figyelembe!

Várjuk megkeresését cégeknek, szervezőknek, családoknak!

Üdvözlettel: Nagy Szaffina és Nagy Károly, életmód tanácsadók





Mobil telefonszám: + 36 70/ 408-4145

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!