Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. november 5., szerda

Magnet házban voltunkHétfő este megtelt a Magnet Ház, előadást tartottunk a vegán életmódról, kitértünk a böjtölésre, csíráztatásra, a gondolkodásmódra, de legfőképp az est témája a magyaros ízvilág volt, illetve a felkészülés télire. Finom kóstolót is vittem, magyaros ízekkel természetesen, vegán nyers fasírozottat, és nyers lencsés lecsót, ami hamar elfogyott.... :) Vittem ajándék receptes kártyát is, könyvet dedikáltam és sok kedves emberrel ismerkedtem meg, nagyon hálás közönség volt. Sok kérdésre is válaszoltunk Karesszal, aki szintén aktívan részt vett az előadásban, aminek azért is külön örülök, mert jó látni az embereknek, hogy bizony a férfiaknak is fontos az egészség. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eljött, és külön köszönöm azoknak is, akik vásároltak és ezzel támogattak minket! Köszönjük a lehetőséget Jakus Orsolyának és Marton Melindának, az est háziasszonyainak!

November 30.-án a Kozmosz Vegán Étteremben leszünk, vasárnap, délután 16 órai kezdettel. A csírákról lesz szó, a téli ételekről, felkészülésről, beszélgetős formában, aki tud az jöjjön! Finom, különböző csíraételeket viszünk, lehet kóstolni is! És természetesen viszek valami kis ajándékot is, ahogy azt már megszokhattátok tőlünk... :) Aki jönne, az kérem, előre foglaljon asztalt, az est hozzájárulása: 1000 Ft személyenként. November 21.-ig lehet jelentkezni, befizetéssel együtt! (Azért szükség előre jelentkezni a kóstolós előadásoknál, mert tudnunk kell a létszámot és nem szeretnénk, ha valakinek nem jutna étel.) A rendezvény plakátját eléred itt!November 16.-án pedig a Tündérrózsa Waldorf Óvoda óvodában leszünk, kóstolóval, „Tápláló Vegán Ételek Gyermekeknek”címmel előadással és kiállítással várok mindenkit szeretettel és sok jó programmal!

A rendezvény plakátját letöltheted ide kattintva!

A Facebook eseményt itt éred el!

Figyeld a blogot és a Facebook oldalunkat!

Ha tetszik a program, oszd meg ismerőseiddel! Köszönöm.

Oszd meg a FacebookonNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!