Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. november 12., szerda

Anyád apád idejöjjön!November 16.-án, 11 órakor a Tündérrózsa Waldorf Óvodában (Budapest, 1162 Hársfa utca 58.) előadást tartunk a Gyermekek Egészséges Étkezéséről. Finom kóstolók is lesznek! Dió puding, Csírasaláta, Waldorf saláta, Almahajók.


Beszélni fogunk a miértekről, tévhitekről és a hogyanokról! Lehet kérdezni is az előadás után! Gyermekeknek külön ajándék: az ott feliratkozóknak elkészítjük Ingyen a Regenerációs Elemzését! Felnőtteknek ajándék recept kártya, (ismét egy jó alkalom, hogy a sorozatot kibővítsétek).

Szaffina Fűszerkonyhás 2015-ös kártyanaptár, és az ott feliratkozó szülőknek 1 fő kedvezményes árért elkészítjük a Regenerációs Elemzést, a papának is és a mamának is! Csuda klassz programokkal várunk mindenkit szeretettel!

November 16. 11 óra

Helyszín: Tündérrózsa Waldorf Óvoda (Budapest, 1162 Hársfa utca 58.)Figyeld a blogot és a Facebook oldalunkat!

Ha tetszik a program, oszd meg ismerőseiddel! Köszönöm.

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!