Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. március 27., csütörtök

Megnézték, Elkészítették, Véleményezték : )


Olvasói vélemények az Ételkészítő videókról: 


NAGYON TETSZETTEK AZ ÉTELKÉSZÍTŐ VIDEÓID. Tegnap megnéztem mindent és a fejemben nagy káosz volt, nem tudtam mivel kezdjem ,a magtejfölt el se tudtam képzelni,hogy hogyan fogjak hozzá. De amint megnéztem a videókat ,tudtam mit kell vegyek a bio boltban. Érdekes dolog volt számomra hogy a magtejföl milyen egyszerű is (olyan nehéznek és drágának tartottam),de se nehéz ,se drága és már itt ázik szépen nálam a napraforgómag, amiből magtejföl lesz.

Tegnap megcsináltam a lecsót, ami isteni lett. Egyre inkább kívánom a nyers ételeket és kevésbé a főtett, csodálatos dolog, amit neked köszönhetek,kedves Szaffina.

Remélem lesz még sok ilyen ételkészítő videó. Én már várom.”

P.E

„Tegnap este megcsináltam a paradicsomlevest, azt hiszem 10 perc alatt már fogyasztható volt a végeredmény. Én kicsit kevesebb mézet tettem bele, nem vagyok édesszájú. Finomabb lett, mint a hagyományos… Azt hiszem az egyik nagy különbség a számomra 2 próbálkozásból levont tapasztalat alapján, hogy sokkal intenzívebbek az ízek, és mégis harmonikusak. Most is meglepődtem az első kóstolás után, mert nem számítottam arra, hogy ennyire ízleni fog.”

Anikó Veitné Molnár

„Megnéztem ÉTELKÉSZÍTŐ VIDEÓID. Meg mondom őszintén nagyon tetszett. Elkészítettem a lecsót, hát az isteni finom!!!!!!!!!!
Köszönöm neked SZAFFINA!!!!!!!!!!”

Nagy Melinda!

„Köszönöm az ételkészítő videókat, nagyon hasznosnak találom őket és tetszik a vitalitás, ami árad belőlük.”

Gyenes Gabi

Megnéztem a diós puding című videódat youtuben, nagyon csábító, lehet még holnap készítek egy adagot ;) Párod mák tortás videóját is megnéztem. Neki is gratulálok :) A bakis videótok is nagyon tetszett :)) Nem utolsó sorban kiemelném, hogy ilyen fiatalon ilyen szintű életvitelt élni eléggé ritkaság a mai tudatmódosult korszakban. Nagyszerűek vagytok, büszke vagyok rátok :)
Nektek is szép és finomságokban gazdag hétvégét! :) ”

Oláh Gábor


50 % kedvezménnyel kapható, még 4 napig!

Most jelentkező Tanfolyamosainknak 

INGYENES, 

mindkét csomag (20 db) Ételkészítő videó : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!