Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. március 11., kedd

Interjú Ughy Csillával, reinkarnációs terapeutával


A 2013.-as Nők Hetében szeretném bemutatni Nektek, Ughy Csillát, az http://www.lelekhatalma.hu/ oldal íróját és szerzőjét. Csilla lélekgyógyász- és reinkarnációs terapeuta, valamint masszőr. (lélekmasszázs, frissítő, talp, nyirok, lávaköves masszázs, Access Bars fejkezelés, lágy csontkovácsolás) Az interjú fő témája, a karmikus kapcsolatok, a halál utáni élet, és a lelkünkben feldolgozatlanul, zavarosan kavargó érzelmek feloldása lesz a fő téma.

Hiszen testünk egészsége nem merülhet ki pusztán csak a fizikai szükségletekben, egészséges ételek elkészítésében, vagy akár ínycsiklandó fogások tálalásában. A legtöbb betegség eredete pszichoszomatikus, lelki eredetű, és a betegségek túlnyomó része karmikus. Az hogy pontosan mi a karma, és hogyan is tudjuk feloldani, és miben is tud az embereknek, nekünk, Csilla segíteni, erről kérdezzük őt a mai interjúban. A kérdések melyeket felteszek, elsősorban az olvasóért teszem fel, én személyesen is ismerem Csillát és voltam nála regresszión, és mivel önmagamat is spirituális személynek tartom, (jóval előbb lettem az, mint élő ételes) ezért a legtöbb fogalommal tisztában vagyok. A Nők Hete és az interjúk az Olvasókért vannak, akik velünk tartanak egész évben, vagy bekapcsolódnak néha-néha! Ezzel kívánom megköszönni a figyelmeteket! És nem csak a nőknek! : )

Most pedig, fogadjátok szeretettel Csillát!

SZ: Üdvözöllek saját magam és az Olvasók nevében, Kedves Csilla!

Cs: Szeretettel köszöntök minden kedves olvasót.

SZ: Mióta foglalkozol regresszióval és karma oldással?

Cs: Az előző életek történetei már nagyon régóta foglalkoztatnak. Valahol az álom, a mese, a varázslat és a valóság határán mozgónak éreztem ezt a témát.

Belső utazással, azon belül is a gyerekek utaztatásával kezdődött számomra 6-7 évvel ezelőtt. Azután egyre gyakrabban fordult elő, hogy egy érzésből, egy kép foszlányból már valamilyen előző életbe kötöttünk ki. Majd sorra találtunk egymásra tanítókkal, tanfolyamokkal, esetekkel. Így épült fel bennem is az évek során, a tapasztalásokkal együtt.

Nagyon sok régóta hordozott fájdalmat, elengedést, megbocsájtást, örömöt, megkönnyebbülést éltem át a hozzám forduló emberekkel együtt egy-egy regresszió során.

SZ: Azok kedvéért, akik pontosan nem tudják mit is jelent elmondanád részletesen mi is az a karma és a regresszió?

Cs: Sokan a karmára mint büntetésre gondolnak. Erről szó sincs. A keleti vallások számára természetes a lélek ujjászületése. A földi életet utazásként élik meg, ahol a következő utat ez életeink „jó” vagy „rossz” cselekedetei határozzák meg. Ezek pedig nem mások mint a tanulási folyamataink - ami bármi hihetetlen -, de magunknak írtunk meg. Minden cselekedetnek, gondolatnak, érzésnek következménye van. Nem évül el, és soha nem válik hatástalanná. Viszont, ha eljött az idő, és megfelelőek a körülmények törlesztenünk kell. Mindaddig, míg mindenkinek vissza nem fizetjük amivel tartoztunk és vissza nem fizetik nekünk amivel tartoztak. Ekkor minden szépen a helyére kerül. Mint a puzzle kirakóban. Ha ezt megértjük, kevésbé fájdalmasnak és igazságtalannak érezzük az elénk tárt feladatokat az életünkben.


Mint Buddha mondta:


„ami vagy, az az ami voltál, ami leszel, az , az amit most teszel „

A regresszió visszalépést jelent. Olyan technika, mely segítségével feltárulhatnak előző életbeli, magzatkori emlékeink. Elsősorban gyógyítás a célja, hisz rengeteg olyan érzelmi blokkot hurcolunk magunkkal a tudatalattinkban, melyek folyamatosan gátolnak bennünket, akár munkahelyünkön, a magánéletünkben vagy bármely más területen.

A visszautazással megnézhetjük, újra élhetjük mik voltak előző életeink kudarcai, sikerei, mik azok az élethelyzetek, amit nem oldottunk meg és áthoztuk a mostani életünkre feladatként. Miért kapunk bizonyos terheket, nehezítéseket életünk során? ( lehet ez valamilyen betegség, egy elengedés, valamilyen fóbia, szülő-gyermek, anyós-meny, férj-feleség stb konfliktusok). Nagyon sokszor már a felismeréstől oldódnak a problémák és a megoldás is sokkal egyszerűbbnek tűnik. Gyakran hallom azt a mondatot kezelés végén: „mint ha mázsás súlyokat pakoltam volna le! „ És ez tényleg így van! Bevallom, ilyenkor én is nagyon boldog vagyok : )

SZ: Az emberek félnek a haláltól? Hogy élik meg ezt az emberek?

Cs: Földi életünk biológiai befejezésének biztos pontja a halál. Ez a nagy kaland elkerülhetetlen, és úgy tűnik nem először. Sajnos neveltetésünkből kifolyólag, a vallások nyomásaként alakulnak ki félelmek, tévhitek a halállal kapcsolatban. Gondoljunk csak bele a fekete csuklyás, kaszás csontváz képébe, amivel évszázadok óta szimbolizálják . Ki szeretne egy ilyennel menni bárhová is a halála után? A lélek általában már tudja, egy magasabb szintről, hogy miért van itt, hova tart. Viszont ha a félelmek, lelkiismeret furdalások itt tartják, inkább választja a biztos itt maradást,(ami senkinek sem jó) mint a bizonytalant „odaát”. Azoknál a lelkeknél, akik tudják, hogy miért vannak itt nincs félelem, és tisztában vannak vele, hogy ez valaminek a kezdete nem a vége, a halál egy természetes folyamat, az élet természetes velejárója. Hisz haza megyünk és folytatjuk a tanulást odafent a következő leszületésünkre.

Különben az utazásoknál a halált egytől-egyig mindenki egy végtelen nyugodt, szeretetteljes állapotnak éli meg.

SZ: Különböző típusú betegséggel, problémákkal, találnak meg, ez is azt bizonyítja, hogy jól végzed a munkádat. Mégis, mi az, amivel a leggyakrabban felkeresnek Téged? Tudnál nekünk egy-két ”sikertörténetet”, gyógyulást mondani, ami a te kezelésed hatására ment végbe?

Cs: Először is köszönöm AHOGY a kérdést feltetted. Igen, a kezeléssel nem én gyógyítok, hanem irányt tudok mutatni, segíteni tudok rálátni dolgokra, elfogadni, megérteni az okát. Nagyon sok függ a pácienstől, hogy mennyire akar meggyógyulni, mennyire hajlandó változtatni az élethez való hozzáállásán. Hiszen, ha valami betegség - főleg ha már komolyabb - felütötte a fejét az már erőteljes figyelmeztetés, hogy valamit nem jól csinálunk. Nagyon előtérbe kerültek a mostani időszakban az elengedéssel , párkapcsolattal, nem találom a helyem….címszóval kezdődő megkeresések, amik nem egy esetben már fizikai betegség, depresszió, „itt fáj, ott szorít” formájában jelenik meg.

Gyógyultak már különféle daganatokból, cukorbetegségből. Csökkentek izületi fájdalmak, enyhültek, vagy múltak el különféle fóbiák, félelmek. Szeretteik elvesztése feletti fájdalmak hoztak megértést, megnyugvást. És persze akad egy-két extrémebb eset is. De hangsúlyoznom kell, hogy az orvosi felügyelet komolyabb betegségeknél elkerülhetetlen!

És természetesen vannak olyan esetek, amik nem hoznak „eredményt”

SZ: Mi volt a legextrémebb eseted, amiben tudtál segíteni? (Természetesen név nélkül áruld el nekünk, ha lehetséges.)

Cs: : ) : ) Erre nehéz válaszolni. Egy részt, mert nagyon különböző minden eset. Másrészt, mindig azt gondolom, (főleg a regressziók előtt), hogy már nem nagyon lepődöm meg semmin, de azért csak- csak sikerül.

Ha csak nem konkrét kéréssel jön valaki, akkor általában ott dől el, hogy milyen módon kezelem. Gyakran fordul elő, hogy elkezdek egy masszázst és ahogy ellazul a páciens a test reakciójából érzem, hogy mással kell folytatnom. Egy rándulás, egy erősebb érzelmi reakció, egy fájdalom valamelyik testrészen, mind-mind árulkodó jelek lehetnek. Egy kínzó lábfájdalomból már mentünk vissza Egyiptomba valamilyen rituális feláldozásba, víziszonyból átéltünk középkori boszorkányüldözést, amikor megkövezés által fojtottak valakit vízbe, éveken át tartó hasi fájdalommal kerestek fel és kiderült az illetőről, hogy valamelyik előző életében Görög katona volt és dárdával hasba szúrták és még sorolhatnám. Számtalanszor fordul elő, hogy a mostani életben, a párkapcsolatban az egyik fél zsarnokoskodik a másik felett, de nem tud kilépni a kapcsolatból, és valamelyik előző életükben fordított volt a felállás. Jártunk „más” dimenziókba, ahol csodákat éltünk meg mindketten. Válaszokat kaptunk, miért vonzódunk egyes emberekhez, állatokhoz, míg a másik taszít bennünket. Volt, hogy egy tüdődaganatos nagymama pár kezelés után tünetmentes lett attól, hogy a szintén daganatos kis unoka visszanyerte négy kezelés után az egészségét. Szóval, elnézést mindenkitől, de nem igazán tudok kiragadni egy esetet, mert tényleg mind más, mind csoda és tanítás volt számomra is.

SZ: A betegségeink kialakulásában mennyire van hatással a jelenlegi karma?

Cs: Természetesen nem kell mindig arra gondolni, hogy mit vétettem előző életemben, hogy ezt a betegséget kaptam. Az emberek nagy többsége nagyon jól meg tudja teremteni magának önállóan is . A mindennapi gondolkodással, szavakkal, tettekkel. „fáj a fejem, biztos agydaganatom van”.. „csomó van a mellemben, biztosan leveszik”… találkozik két ismerős, miről kezdenek el beszélgetni? Nem arról, hogy csodálatos napom van, gyönyörűek az unokák, gyerekek, milyen jól érzem magam stb, hanem, ki mennyivel betegebb a másiknál. És a betegséggel még jócskán lehet figyelmet is kicsikarni a környezetünktől. Ez is lehet az egyik forrása a betegségeknek a sok közül.

Természetesen viszont mivel minden a megélt dolgainknak, cselekedeteinknek a következménye, az előző életek is hatással vannak a mostani életünkre. Szerepük általában a kiegyenlítés. Vannak születési fogyatékosságok, vagy olyan betegségek, amelyek nem gyógyíthatók. Itt nem a szenvedés a lényeg, és nem az Isten büntetése, hanem az, hogy képesek vagyunk-e ezen körülmények dacára megmaradni a szeretet által diktált úton. Ezekből a küzdelmekből rengeteget tanulunk és tanítjuk a környezetünket a hozzátartozóinkat. A látszólag értelmetlen csecsemő vagy korai gyermekkori halál leggyakoribb oka, hogy a gyermek szüleinek figyelmét felhívja az anyagi világból való felébredésre. Lehetőséget ad, hogy ráébredjenek, mik az igazi értékek. Volt olyan vendégem, akinek fiatalom már minden belső szervével volt valamilyen komolyabb probléma. Egy lélekmasszázzsal kezdtünk és egyszer csak úgy érezte, mint ha leszakítanák a lábát. Belementünk ebbe az érzésbe és egyiptomi időszakába jutottunk vissza, ahol valamilyen bűnéért feldarabolták és minden szervét külön agyag korsóba tették, hogy a túlvilágon ne tudjon nyugodni. Viszont, hangsúlyozom, nem minden betegség karmikus!

SZ: Csilla, hogy látod a mai nőket? Milyen problémák foglalkoztatják őket? Te hogyan tudnál nekik ebben segíteni?

Cs: Szépeknek, értékeseknek, szeretetteljesnek és egyedinek.

Kár, hogy nagyon sokan nem ezt látják és erősítik önmagukban. Nem a belső értékek a fontosak, nem a tartós dolgok, hanem a külsőségek a címkék. Azt tapasztalom beszélgetések során,- főleg a fiatalabb generációnál - hogy van nagyon sok nő és van nagyon sok férfi, aki társat keres, de ez a sok ember valahogy mindig elbeszél a másik mellett. Nem találnak önmagukban értéket, nem szeretik és tisztelik saját magukat és ez által a másikat sem. Persze ez oda-vissza működik. A világunkban minden tükör! Mindenkit foglalkoztat a boldog párkapcsolat, hisz mindenki ezt szeretné és természetesen megérdemli.

Sajnos ezeket a dolgokat nem tanítják az iskolákban, pedig egy-két dolgot simán lecserélhetnének egy „hogyan legyek boldog ember” tananyagra!

Természetesen ilyen esetekben arra törekszem a kezeléseknél, hogy megismerje a belső értékeit, megtaláljuk és oldjuk azokat a blokkokat amik gátolják az életének ezen szakaszait.

SZ: A párkapcsolatok mennyire karmikusak? (Tehát például azért vannak jelenleg problémáink bizonyos személyekkel, mert azt karmikusan hoztuk előző életeinkből, és itt ebben az életünkben meg kellene, hogy oldjuk? Vagy azért nem találja meg valaki a párját, mert szintén karmikusan az előző életéből nem oldott meg valamit. Ilyenekre gondolok…)

Cs: Igen! A párkapcsolatok karmikusak. Mielőtt leszületünk az úgy nevezett köztes létben (ahol a lélek várakozik a két élet között) megvárjuk azokat az „ embereket – lelkeket – akikkel a következő életet tervezzük. ott dől el, hogy milyen feladatunk maradt előző életünkből és kivel,milyen felállásban jövünk vissza azt megoldani. A párkapcsolat az egyik legnagyobb tanító, és ezt sokszor több életen át is végig visszük, más-más felállásban. Nem biztos, hogy mindig férj-feleségként, de valami közeli hozzátartozóként biztos. Attól függően, hogy éppen hogy tudnak egymásnak segíteni a feladat megoldásában. Például, ha valakinek egy előző életében a férje mindent megadott, amire vágyott, de neki soha semmi nem volt elég, zsarnokoskodott, zsörtölődött, a mostani életében nagyon valószínű, hogy kapott egy hasonló férjet és nem tud tőle megszabadulni valamiért?????

A lelkek felismerik egymást, viszont már fizikai testben nem ugyan az a helyzet. Mire gondolok? Van két személy és valahol belül érzik, hogy nagyon vonzódnak egymáshoz, de az egyik esetleg nem úgy néz ki, nem olyanok az anyagi körülmények stb. mint ahogy a másik fél felállított magának egy ideált, és inkább elnyomja lelkében ezt az érzést. persze ebbe beleszól az a fránya 3% szabad akarat, amivel nagyon el tudunk szúrni dolgokat és futunk még pár kört. :)

SZ: Weboldaladon említed még a masszázst is (frissítő, talp, nyirok, shiatsu, lávaköves, lélekmasszázs, lágy csontkovácsolás, köpöly, röviden beszélnél nekünk mindegyikről egy kicsit, hogy az olvasók megismerkedhessenek vele? (Bevallom, engem főleg ez a kettő érdekelne jobban: a lélek és a lávaköves masszázs.) Kiknek ajánlottak ezek a különböző féle masszázs típusok?

Cs: A masszázsoknál is, - mivel a szívem csücske a lélek gyógyítása - előtérbe helyezem a lágyabb, simogató kezeléseket. Ezek a legalkalmasabbak a teljes ellazításra. Ilyen állapotban már a lélek megnyílik, és a test elkezd beszélni, elengedni a tárolt blokkokat, fájdalmakat, szorongásokat. Gyakran fordul elő, hogy kezelés közben születnek felismerések, megoldások egyes problémákra. Itt is ötvözöm a különféle technikákat érzés szerint. Nincs két egyforma papírforma szerint történő masszázs. A lélekmasszázsnál, ami több vendégnek külön szimpatikus, hogy kényelmes ruhában történik, sok embernek ez is fontos tényező. A forró lávakövekkel pedig a nyirokáramlást erősítjük amellett, hogy rendkívüli különleges nyugalmat árasztó állapotot lehet vele elérni.

A shiatsu és talpmasszázst csak kiegészítőkként alkalmazom, esetleg állapotfelmérésnél.

A lágy csontkovácsolást azoknak a kedves olvasóknak tudnám ajánlani, akik nem szeretik a kemény kiropogtatós, tördelős csontkovácsolást. A módszer alapja az izmok, inak lazítása, nyújtása és az izületek kimozgatása. Erőteljesebb ringató mozgással történik mint a lélekmasszázs. Nagyon eredményesen lehet alkalmazni derék, nyak, hát, váll, könyök, végtagfájdalmaknál.

Sz: Mi történik nálad a kezeléskor? Hogyan kell elképzelni? (Ez azért lehet fontos, mert az emberek, mielőtt valakit felkeresnek, bizalmukba fogadnak, főleg egy-egy kényes problémával, betegséggel, kíváncsiak mi és hogyan is történik a ”zárt szobában”?

Cs: A kezelések egy kellemes tea mellett beszélgetéssel kezdődnek. Mindenféle kötöttség nélkül. Vallom azt, hogy mindenkinek meg van az a gyógyító, vagy segítő, aki mellet biztonságban érzi magát, akire feltétel nélkül rábízza a kis titkait, intim dolgait. A beszélgetés alatt mindenki eldöntheti, hogy marad, vagy esetleg neki nem ez az útja. Ilyenkor legfeljebb teáztunk és beszélgettünk egy jót : )

Ha nem konkrét kezelésre jön, (pl valamilyen masszázs)akkor a beszélgetésből döntjük el , hogy mi az amit javasolok kezdésnek.

SZ: Ha valaki meg szeretne szabadulni a problémáitól, betegségétől, akkor hol tud Téged elérni személyesen és virtuálisan is?

Cs: A www.lelekhatalma.hu honlapon fent van minden elérhetőségem, és esetleg a kezelésekről is bővebb tájékoztatást kaphatnak azon kedves olvasók, akik többet szeretnének tudni.

SZ: Csilla, köszönöm, hogy velünk voltál, és interjút adtál nekem, végezetül még egy kérdés mit üzennél a női olvasóinknak? Mire figyeljenek oda az életükben?

Cs: A belső békéjükre, a harmóniára önmagukban, önmagukkal. Ha ezt megtalálják a szívükbe, megtanulják önmagukat szeretni, ez a szeretet ragyogni fog, és ezt érzi a környezetük is. Soha többé nem akarnak megfelelni másoknak, nem kell álarcot viselni , hogy elfogadjanak, szeressenek, mert akinek fontosak vagyunk az önmagunkért szeret !

SZ: Örülünk, hogy megismerhettünk, és további sikereket kívánunk a munkádban!

Cs: Nagyon szépen köszönöm és csodálatosan szép, tanulságos hetet kívánok minden kedves olvasónak.

Szerdán délelőtt a Négylábú Doktorok Közhasznú Alapítvány: „Kedvenceinkkel való gyógyítás” majd  délután: Timcsigyógynövénykert: „A Női bajok elsőrendű gyógynövényei!” következnek. Jó tanulást, hasznos időtöltést, és jó szórakozást kívánunk, nem csak nőknek! :)

Várunk szeretettel!

Oszd meg minél több helyen!

Köszönjük!

Nők Hete részletes programismertető, és videó itt.


Az alábbi ajándékokat adjuk havonta, ha január 31-ig jelentkezel a vegán tanfolyamunkra

Ne hagyd, hogy másokon múljon családod és környezeted egészsége!

Mi a véleményük azoknak, 
akik már részt vettek a Vegán tanfolyamon?
Kattints ide a videókért, és az ajándékokért!Kíváncsi vagy mit tartalmaz az ételkészítő 1.-es csomag,
és az ételkészítő 2.-es csomag?

Ott leszek veled, a képernyőn keresztül, és segítek, 
hogy elkészíthesd a finomságokat!

Kattints, az ételkészítő 1. csomag és ételkészítő 2. csomag, kedvezményeiért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!