Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. március 13., szerda

Szemerősítő Ételek


A sárgarépa hatékonyan segíti a vérellátást, és a szem funkcióit.

A sárgarépa karikákra vágva, a keresztmetszete az emberi szemre hasonlít, pupilla és az írisz.


Spenót:  Magas a K-vitamin tartalma, gazdag flavonoidokban, karotinoidokban, klorofillban, folsavban, oxálsavban. Az oxálsav meggátolja a húgyutakban, és a vesében a kőképződést. Segíti a gyomor működést, emésztést serkentő, vastagbél tisztító, kiváló antioxidáns, immunerősítő.



Lenmagolaj: Magas Ω-3 zsírsav tartalmú olaj. Mivel az agy és a szem tartalmazza a legtöbb esszenciális zsírsavat, így az Omega 3 és az Omega 6 zsírsav felelős agyunk és szemünk fejlődéséért, egészségéért. Javítja a szem hajszálereinek vérellátását. 


Szójaolaj: A legfontosabb növényi esszenciális zsírsavforrás egyike, omega-6, és omega-3 zsírsavakat is tartalmaz


Sárgarépaolaj: Javítja a látást. A sárgarépa legnagyobb értékét a béta-karotin adja, amelyet szervezetünk A-vitaminná alakít át. Belsőleg erősíti a szemet.


Búzafű illetve minden más zöld növény: A látás javulásában, a szem erősítésében is közrejátszik a klorofill.


Áfonya: Javítja és erősíti a szemet, jelentős antioxidánst tartalmaz, erősíti a szemben lévő kollagén szerkezetét, élesebb lesz a látás, és megfogja a szabadgyököket. Mellesleg nagyon finom! 

A szem a keringési rendszerhez tartozik, az ősi keleti filozófiában a Víz elemhez, erről részletesebben a Regenerációs elemzésnél olvashatsz, kb: 10-12 oldalas anyag. 10. vegán tananyag. Keringési rendszert tápláló ételekről is van benne részletesen szó. Külön lehet kérni saját regenerációs elemzést, vagy csak a 10.tananyagot, de egyben az egész vegán tanfolyam is kérhető. most 40%-os kedvezménnyel, március 31.-ig! 


További részletekért kattints IDE!

Kaptam a Klinikától 2 darab 40.000 Ft-os bónt, lehetőséget. Ezt azoknak tudom felajánlani, akik élnének a Saint James Klinika nyújtotta kiváló lehetőséggel.

Jelentkezni a „SZEMÜNK VILÁGA HETÉBEN” lehet, március 11.-től – 17.-ig, ”szemműtét” jeligével, a szaffinakukaccitromail.hu címen.


Köszönöm, hogy elolvastad!

Holnap: Szemborogatás, szemgyulladás… Tarts velem!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!
 
Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!