Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2010. november 12., péntek

Colonia Egészség - és Sport Nyíltnap Veszprémben


2010. November. 13
. Colonia Egészség - és Sport Nyíltnap!

Ezen a napon velünk is találkozhatsz, a Fitness teremben lesz standunk. Zöld turmixokat kóstolhatsz meg, lehet kérni ingyenes elemzést, személyes kérdéseket tehetsz fel, hozzájuthatsz Gitta: Élő ételes receptes könyvéhez, és egy meglepit tudhatsz meg első kézből!

Találkozzunk szombaton a Colonia Centerben Veszprémben!

„Fitt Leszel, ha itt Leszel" szlogennel 2010. november 13.-án 10 - 17 óra között kerül megrendezésre a Colonia Egészség - és Sport Nyíltnap, melyre ezúton sok szeretettel meghívjuk Önt és Családját Veszprémbe a Lahner György út 4/1 szám alá a Colonia Centerbe. Szeretnénk bemutatni Önöknek a teljes komplexumot,hogy a családos embereknek is van lehetőségük sportolni, kikapcsolódni, felfrissülni mind ezt elérhető áron. A nyílt nap keretében lehetőséget adunk díjmentesen használni fitness termünket,illetve ingyenesen részt vehetnek az Aviva torna, Iron Boksz ,Aqua Fitness, és Zumba óráinkon. Továbbá lehetőségük van díjmentes masszázsra, hajvágásra, sminkelésre, és nem utolsó sorban a gyermekek képesség fejlesztésére.”

Ha tetszik a program oszd meg másokkal is!

Jövő héten újdonsággal várlak, pénteken egy meglepetéssel, és hétfőn ismét a legújabb hét kérdésével, melyre várom válaszod!

SZAVAZZ az oldaldobozban!

A legaktívabb hozzászólónak AJÁNDÉK jár!

1 megjegyzés:

  1. De jó,de jó,megyünk mi is!:)
    Kíváncsi vagyok erre az ingyen hajvágásra,remélem nem jelentkeznek rá ezren:)

    VálaszTörlés

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!